Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] American's Army

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taką sugestię ,żeby do FPP dodać taką grę jak : America's Army

Opis :

America's Army ? taktyczna gra FPS, wydana przez Armię Stanów Zjednoczonych, obrazująca bieżącą sytuację i wygląd armii amerykańskiej.

Pierwsza wersja gry została wydana 4 lipca 2002 r. Gra jest swego rodzaju poradnikiem dla potencjalnego rekruta i jej celem jest zachęcenie ludzi do zaciągnięcia się do wojska amerykańskiego. Zbudowano ją na silniku Unreal. Wyposażona jest w symulator zjawisk fizycznych o nazwie Karma.

Jedną z czołowych wartości, wyznawanych w US Army, jest honor. W grze ma on swoje odzwierciedlenie w postaci punktów honoru, które zdobywamy prowadząc rozgrywkę na specjalnych serwerach oficjalnych. Najniższa z możliwych wartości tego wskaźnika to 1, z kolei najwyższa to 99. Każdy nowy gracz rozpoczyna grę z Honorem równym 10. Na każdy poziom Honoru składa się kilkaset lub kilka tysięcy punktów Honoru. Punkty Honoru żołnierza rosną i maleją, w zależności od działań w trakcie gry. Gracz, który posiada najwyższy Honor w drużynie, ma większą szansę otrzymania preferowanej broni, choć bardzo dużą rolę odgrywa też liczba punktów zdobytych w trakcie meczu.

Gameplay :

Regmannn

Opublikowano

Mam oryginałke tego :D

Niemniej jednak na nie, bo to stara gra i cieszy/smuci się małym zainteresowaniem.

rydah for life

Opublikowano

Stara, nie jest aż tak popularna, nie.

@down Neverback

Mogę mieć swoje zdanie na temat tego.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dział będzie wiał pustkami, bez sensu. Nie

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Na nie, gra jest niezbyt popularna, po zatym wydaje mi się że było kiedyś subforum tej gry w Inne gry FPP i już go nie ma, co znaczy że dział nie cieszył się zbyt dużą popularnością.

Opublikowano

Stara, nie jest aż tak popularna, nie.

Strasznie mnie irytuja twoje wypowiedzi ,uwazasz sie nza niewiadomo kogo a do tego jestes załosny.

@ btw na sprobonek mozna by dac ,czemu nie ,sam mysle ze ruch bedzie znikomy ,ale kazdej grze m,ozna dac szanse.

Opublikowano

Gra się szybko nudzi, mało osób w nią gra. Nope

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Kiedyś grałem w ESL'u w tej grze,ale to już stary silnik i mało popularna

AA to był mój pierwszy FPS jak miałem 6-7 lat xD.

Niestety NIE

random.jpg

Opublikowano

Dział już powstał w inne fpp ale było male zainteresowanie nim więc został usunięty i myślę że nie ma potrzeby dodawania go ponownie.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...