Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klan

OCBSlim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty a tak z ciekawości kiedy oni to naprawią ? i kiedy będzie Patch bo na stronce nic nie pisze kiedy będzie :/

GirL_B4SS.png
Opublikowano

ty a tak z ciekawości kiedy oni to naprawią ? i kiedy będzie Patch bo na stronce nic nie pisze kiedy będzie :/

Nie wiadomo, czytałem na forum nexona wiele osób skarży się na to, ale żaden gm nie odpowiedział jeszcze.

Może nawet będziemy musieli czekać do wakacji, z bugiem serwerów czekaliśmy chyba kilka miesięcy :/.

Opublikowano

kurcze przez nich nie mogę do klanu dojść. I przez nich klanówek się nie da grać ...

ale to nie tylko dochodzić do klanu bo i zakładać i szukać klanów się nie da jak patrzyłem 4 dni temu to nic nie działało ...

GirL_B4SS.png
Opublikowano

bugiem serwerów czekaliśmy chyba kilka miesięcy :/.

No tak ale problem z klanami to problem na dużą skale bo klan to podstawa w CA myśle że przy najbliższej konserwacji/ dwóch konserwacjach naprawią to ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Miejmy nadzieję. Pewnie już tam się głowią jak to naprawić bo Clan podstawą gry teraz :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Naprawią to dopiero przy patchu, który będzie

the patch on 23rd May

Opublikowano

no to trzeba będzie poczekać jeszcze 5 dni na tego patacha, ale co im po tym naprawią jedno to popsują inne. Nexon taki jest ...

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...