Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z tematem?

volt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem gdyż z dnia na dzień przestał mi działać czerwony przycisk w telefonie samsung e250 , i dupa bo się wyłączył telefon , i nie mogę go włączyć , co zrobić ?Czy jest jakiś sposób na włączenie telefonu jakimś innym sposobem?Lub jak go naprawić :))? Ale najlepiej żeby nie było opcji : Naprawa , kup nowy :)).Bo i tak niedługo będę miał nowy , ale jest mi potrzebny telefon xD.

Popełniłem błąd w nazwie tematu xD

Zamiast błąd z tematem powinno być z telefonem :) , proszę o poprawienie;/.

Gość DeObLocK
Opublikowano

Programem BTinfo - podłączasz się przez BT innym telefonem i masz praktycznie pełną kontrolę nad telefonem.

Opublikowano

A ja ten mój telefon muszę mieć włączony??Bo i tak ja nie mogę nic wrzucać na telefon , i nawet instalować nic na nim nie mogłem i nie mogę .

Opublikowano

A telefon muszę rozkręcić czy coś :)??A telefon ładowany bo też tak myslałem ale naładowałem go.

Opublikowano

Nie, zdejmij klapkę, wyjmij i włóż baterię z powrotem. A co do klawiatury to podważ leciutko przycisk i dmuchnij. Ja mam se c510 to takie czyszczenie z paprochów działa. Jednak jak masz inny model to nie wiem czy tak się da. Wtedy trzeba będzie rozkręcić, a jak nie umiesz to oddaj telefon do serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...