Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Krzakogon Bokser

skill97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludzie :D

Za około tydzień będę szczęśliwym posiadaczem około 70kk , chcę kupić sobie krzaka do 12kk (server Avalon) , i tu pojawia się problem. Czytałem że dla łuka to krzak norm i wgl. ale mam do was pytanie.

1. Ile Hp będzie miał na 50lvlu krzak kolorek , a ile bokser?
  2. Ile będzie bił kolorek , ile Święte tori a ile bokser na 50lvlu ?
  3. Który najszybciej padnie na kremie ?
  4. Który najlepiej będzie współgrał z WK 99+11 ?
  5. Który waszym zdaniem najbardziej się opłaca?
  6. A może dynia Pd?
  7. Co uważacie o tym całym Krzakogonie bokserze ? Strasznie mi się podoba a nie wiem czy nie strace tak tylko kasy :D

Apropo Krzakogona Boksera / Kolorka , kupię takiego Krzakogona od was , do 10kk , pisać w grze do CichyMorderca ,lub tutaj na PW :) ..

Proszę o sensowne odpowiedzi , pozdrawiam Skill97 . :)

Opublikowano

Nie pisz kolorkami tyle ci radze , a skąd ludzie mają wiedzieć ile będzie bił taki krzaczek wymieniony wyżej , jak będziesz miał WK +11 to na kremie pewnie all na hita będziesz brał ...

A do tematu@@

Polecam ci Krzaczka Kolorek dobry pod blok więc będzie dobrze zgrywał się z twoim WK

Opublikowano

1. Myślę że koło 12 - 13k jedno jak i drugie. Boxera nie miałem więc nie mogę Ci dokładnie powiedzieć.

2. Zależy od wytrenowania i potworka, którego będzie tłukł.

3. Zależy co jest do wyboru. Jeśli pety z punktu 2. to zdecydowanie Tori. Boxer ma dużo HP, ale słabe reski - na Wilkach mu res niepotrzebny zatem jak najwięcej HP to w tym przypadku zaleta. Normal - HP też mu nie brakuje. Tu masz wyższe resy, więc mniej będzie dostawać od stworków tj.: Osy, Wilkolwy, Inne cosie z jakimkolwiek elementem.

4. Do WK jak najbardziej dyńka, przyda Ci się do bloczenia w Shanerce. Ele mroku vs. ele mroku = małe obrażenia. Normal za to jest popularnym petem i jednym z lepszych, zatem i ten jest warty uwagi.

5. Zdecydowanie Normal. Bokser jest dobry, ale mało takich - adekwatnie jego cena rośnie.

6. Czytaj punkt 4.

7. Sam sobie odpowiedz czy atrakcyjniejszym zwierzątkiem będzie "fajnie" wyglądające czy funkcjonalne.

PS: Strasznie źle się to czyta. Mógłbyś chociaż zmniejszyć natężenie bieli w tych napisach - szary kolor czcionki byłby jak najbardziej odpowiedni.

Opublikowano

ja mam boxera 50lvl . moge ci go sellnać ( pisz na pw )

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...