Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja -,-

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wogolnie nie ogarniam rejestracji w tej grze czytam tej poradniki i dalej nie rozumiem -.- prosze o pomoc :

Mam konto na fejsie jak i na steamie ... Gre pobralem przed zainstalowaniem steama i nie mam zamiaru jej pobierac od nowa ale nie wiem jak ja dodac na stema ... wolalbym sie zalogowac przez fejsa ale zupelnie mi to obojetne jak sie zarejestrowac byle dzialalo prosze o podanie sposobu ... z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

If you already have AVA installed, go to C:\ijji\ENGLISH and copy the AVA folder to C:\Program Files\Steam\SteamApps\Common

Download Steam and move the AVA folder into your steamapp folder in the Steam directory. Initiate the AVA download through steam. Wait about 2 minutes for the patch. Launch the game. It should ask you if you want to link an existing ijji account to your Steam account. Hit yes. Enter your info

Kopiujesz to co zainstalowałeś do folderu podanego wyżej odpalasz łączysz konto grasz

jezeli jeszcze sie nie rejestrowales przez fejsa to zaloz konto przez steam

Opublikowano

dziekuje , i tak pobieram znowu przez stema bo cos nie bylo tego folderu... Ale juz bedzie dzialac napewno i tak sie pobiera bardzo szybko 750kb/s ;d . A zarejestruje sie przez steama ;) tak jak podano w poradniku. Takze temat do zamkniecia , dziekuje za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...