Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]blitzcrank vs twich vs pantheon vs xin zhao

bonk29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: blitzcrank vs twich vs pantheon vs xin zhao

Zależy mi na: poteznym dmg i dosc dobrym survi

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.Bardzo lubię styl ad i nielubię zbyt papierków ale twich mi sie podoba gralem nimi oprucz pantheona

i nie wiem kogo wybrac.

Opublikowano

Xin zhao - papier, nudzi się po kilku grach.

Blitz - dobry tank/off, dzięki q można łatwo zdobyć killa, albo nafeedować carry'ego w naszym teamie. Całkiem spore DMG wali z ulti.

Pantheon - ogromny dmg, stun, ulti globalne, ale troszkę ograniczone (do tf'ów najlepsze). W sumie to nie nudzi się szybciej od Xina.

Twitch - cudowny AD Carry dopóki ktoś nie kupi oracle :s. Ogółem chodzisz po liniach na inv i zbierasz kille, ma slowa co bardzo się przydaje + ulti zwiększa zasięg i dmg.

Opublikowano

Ja bym ci polecił Pantheona z tych wszystkich, ale ...

GP też niezły pick, ma heal'a, slow + kryt z q i sporo HP ciągnie, Ulti do tf'ów/ucieczki/dobijania.

Jak chcesz to możesz nim spróbować.

Opublikowano

Twitch - dobry na nooby jednak ginie na pare szotow

Blitz - dobry offtank jednak nie ma duzo dmg

Xin - jedno wielkie 0, ten champion nie istnieje jak evelyn

Pantheon - Najlepszy z tych 4, dobry do jungli jak i na topa jednak w late jest troche uselles

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

dobra rozumiem gra toczy sie miedzy gp a pantheon a moge prosic poradniki do nich i ostateczna decyzje ktury najlepszy

Opublikowano

Z tych dwóch polecam ci gp.

imo jest lepszy od panteona. Gang nadaje sie na topa i jungle, niezły dmg z dobrą wytrzymałością, przydatne, obszarowe ulti, posiada slowa.

Opublikowano

dobra a poradnik sprawdzony móglbym dostac?

Ten build jest nawet, nawet.

http://www.mpcforum.pl/topic/558015-tut-gangplank-the-saltwater-scoruge/

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Sam mam phanteona, miło mi się nim gra i w late game w cale nie jest taki słaby jak sie ma dobry build ;)

Moje best staty 39/7/7 pantheonem ;)

Opublikowano

blitzcrank vs twich vs pantheon vs xin zhao

Zależy mi na: poteznym dmg i dosc dobrym survi

No cóż potężny dmg i dość dobre survi to oczywiście pantheon i xin. Blitz raczej dużo dmg nie ma, a twitch to typowy papier :)

Opublikowano

Twitch - dobry na nooby jednak ginie na pare szotow

Blitz - dobry offtank jednak nie ma duzo dmg

Xin - jedno wielkie 0, ten champion nie istnieje jak evelyn

Pantheon - Najlepszy z tych 4, dobry do jungli jak i na topa jednak w late jest troche uselles

Po twojej wypowiedzi śmiem twierdzić że lola znasz tylko z filmików na youtube ...

A co do tematu grając 3 vs 3 xinem (robiąc go buildem pod off tanka) wygraną masz w kieszeni.

Opublikowano

Xin jest zarąbistym AD'kiem, długo utrzymuje się na lane dzięki swojej pasywce, a po złożeniu Black Cleavera zaczyna powoli zjadać. W dodatku można nim świetnie Junglować.

Pantheon - jego ulti może odwrócić przebieg gry, w dodatku ze stunem i dwoma pozostałymi umiejętnościami może narobić niezłego namieszania. W dodatku to typowy off-tank, ma pełno HP, a jego pasywka blokuje poszczególne ataki przeciwnika. Najlepsza kontra na GP'ka.

Twitch - niesamowity AD Carry, z odpowiednimi runami je od pierwszych LVL'i, dobry do stealowania w początkowej fazie gry. Jednak później jest strasznie papierowy, tak więc i mało co robi, jeśli nie jest naprawdę nafeedowany. Musisz dbać nim o last hit od pierwszej minuty gry. - ps dobry do stealowania :D

98763533515051689628.png

Opublikowano

a to ,,kturego" polecasz

czyli wybierac pomiedzy blitz a twich a warto brac gank planka

Pisze sie którego.

A co do postaci ja bym brał pantheona zajeb?. postać.

Jak go kupisz wbijaj w Q ponieważ ma największy DmG.

Bóg zapłać za -

Opublikowano

xin chyba najlepszy duze dmg latwo ubic doslownie kazdego jak ogarniesz build no i latwy jest za to panth ma stuna i jak sie nafeeduje to tez fajnie kosi ;)

Pomogłem ? Daj Like =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...