Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LF-4

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam takie pytanko do bardziej zaawansowanych graczy . O ile zwiekszy sie moj DMG gdy ulepsze 4 LF-4 na 16lvl i wsadze je w drony ktore sa na lvl 16. Dzieki . Za odp. Like.;]

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

15% i 50 z każdej LF4 od podstawowego ataku.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

o 60%+200 dmg ktorego masz teraz w sumie.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

dodajesz all dmg lf3/4 ktore masz na statku/dronach i mnozysz *160%. Pozniej odejmujesz od dmg przed pomnozeniem i wychodzi ile ci wzrosnie.Takie trudne?

Opublikowano

@up

Po cholerę piszesz taki post jak nie znasz odpowiedzi na pytanie ? Kręci cię nabijanie postów ?

A co do tematu to normalnie LF4 ma DMG 200 więc 200*4 = 800. Po ulepszeniu ich na 16 lvl i włożeniu ich w drony ulepszone na 16 lvl DMG osiągnie 984 (z ammo x1 i przy dronach wyekspionych na 6 lvl). Z tego wynika że Twoje DMG zwiększy się o 184 :) Mam nadzieję że pomogłem.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Pozwólcie jeszcze że zapytam.

LF4 na 16 lvlu włożone w drona ulepszonego na 16 lvl (dron ma 6 lvl wbity) i dodatkowo full Havoc.

Ile osiągnie wtedy max. DMG z jednego LF4?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...