Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] UMP

Broker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-579073-0-58874200-1337172773.jpg

Witam mam pytanie na temat broni a mianowicie UMP . Gdyż wczoraj dowiedziałem się że ta broń jest zbugowana i czasami zabija na 2 lub 3 strzały , podobno banują za używanie tej Broni. Czy to Prawda ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

No wczoraj jak Grałem Bombing Run to ludzie z bardzo wysokimi lvl ,mieli gwiazdki i mówili że tak jest. I się pytam ile w tym prawdy

GirL_B4SS.png
Opublikowano

0 prawdy bo nie chcą być z ownieni przez SMG, jakby był jakiś bug to by to od razu usunęli. Możesz grać ile chcesz i nie bój się o bana. Śmieszny był by raport na ciebie :D Broker using UMP o.OxD

Opublikowano

he he no fakt że złoiłem ich a oni dopiero po grze powiedzieli, No nic dzięki :)

bo właśnie od nie dawna odkryłem że UMP jest dla mnie powołane ^^

a to jak już pisze to jeszzce jedno :

jestem w grze wchodzę do pokoju wciskam F5 , i nagle pojawia się czarny ekran i minimalizuje mi combata ale po chwili powraca normalnie, i jest opis mapy, niby nic ale to mnie denerwuje bo dwa razy dłużej czekam aż mi się załaduje.

wiecie może czy ja to może być wina ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Pobierz najnowsze sterowniki odpal grę z gameboosterem reinstallnij grę

Naprawde dziwny bug nie wiem czego to może dokładnie być wina

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Sterowniki najnowsze , Używam Game Boostera. Reinstalka nic nie pomoże próbowałem :)

ja tak sobie myślę może zmienić ustawienia rozdzielczości monitora na CA ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

jestem w grze wchodzę do pokoju wciskam F5 , i nagle pojawia się czarny ekran i minimalizuje mi combata ale po chwili powraca normalnie, i jest opis mapy, niby nic ale to mnie denerwuje bo dwa razy dłużej czekam aż mi się załaduje.

wiecie może czy ja to może być wina ?

Też tak mam i chyba z tym nic nie zrobisz, na sekundkę czarny ekran, a później ładowanie i po 3-4 sec jestem w grze.

Opublikowano

no ja niestety czekam dłużej niż 4 sec. o Wiele więcej :)

Wydaje mi się że trzeba zmniejszyć rozdzielczość

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Nie jest zbugowana, nie zabija na dwa trzy strzały, na tyle strzałów można zabić jedynie jak ktoś ma mało hp, jednak jak mają CIebie zbanować, zrobią screena, że zabiłeś kogoś z UMP?

Opublikowano

jeśli chodzi o ten czarny ekran i minimalizację CA, wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z ustawienia w CA. Najlepiej poobniżaj wszystko, i wypróbuj każdą rozdzielczość (swego czasu też mnie tak nieraz wywalało ale było to raczej krótkotrwałe)

Opublikowano

Wiele graczy uznaje tą broń za najlepsze smg :) Ale ja jej nie mogę ogarnąć trochę dziwna jest...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

ta broń jest sztos :D Heady tak w chodzą że to bajka. Na death roomie 4 razy pod rząd strzeliłem w banie raz po razie no niestety w ostatniej końcówce uznali że gram na hackach i wywalili mnie ...

też mi się tak zdaje że to rozdzielczość w ca więc bd teraz wszystko patrzył jak nie pomoże to nie wiem ...

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Wiele graczy uznaje tą broń za najlepsze smg :) Ale ja jej nie mogę ogarnąć trochę dziwna jest...

Nie wydaje mi się, że ta broń może być najlepszym SMG. Najbardziej popularne bronie z SMG to PP19 i P90, jednak jeśli chodzi o bronie za NX to czołówka: PP19 MOD, UMP45, P90TR.

ta broń jest sztos :D Heady tak w chodzą że to bajka. Na death roomie 4 razy pod rząd strzeliłem w banie raz po razie no niestety w ostatniej końcówce uznali że gram na hackach i wywalili mnie ...

też mi się tak zdaje że to rozdzielczość w ca więc bd teraz wszystko patrzył jak nie pomoże to nie wiem ...

Ogółem strzelanie headshotów zależy od umiejętności oraz recoila jaki posiada broń, to chyba jasne, że łatwiej jest strzelić headshota z broni typu M416 CQB, M6A2 SRT czy też M4A1.

Ta broń jest zbugowane, czytałem na forum Nexona, że póki co to nie mogą tego naprawić

Jeżeli ta broń jest na prawdę zbugowana, to by raczej ją wycofali z gry na czas naprawy tych ,,bugów''.

Opublikowano

Ta broń jest zbugowane, czytałem na forum Nexona, że póki co to nie mogą tego naprawić

a mógł byś wkleić linka do tematu gdzie nexon napisał że ta broń jest z bugowana ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

nie mogli by banować za używanie tej broni i to że zabija na 2/3 strzały to po prostu zaleta tej broni a nie jakiś bug

ona jest przystosowana na bardzo bliskie :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Beka xD

Nie usuną tej broni , nie jest zbugowana.

Jest pro i tyle.

Ciekawe co miałoby być zbugowane?

Poprostu ich owniłeś i nie chcieli z tobą grać ;0

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

aha no ok. Dzięki all :D

a jak uważacie opłaca się kupować celownik do UMP ?

jak ja podrasować żeby była jeszcze lepsza ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

aha no ok. Dzięki all :D

a jak uważacie opłaca się kupować celownik do UMP ?

jak ja podrasować żeby była jeszcze lepsza ?

Przecież UMP nie grasz na dużych mapach, ale jak chcesz to bierz ten od CSM co daje +3 Aim'a

Opublikowano

Cos w tym jest. Na junk flea O.M.A. podniosłem ump i jakoś dziwnie dobrze mi szło ;)

moze niektórzy tak mają ;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A jeżeli chodzi o czarny ekran to może system operacyjny włącza na ten przycisk jakiś proces jak np. 5x Shift klawisze trwałe. Odpalenie takiego procesu próbuje ściągnąc Combata do paska (ale mu się nie udaje) i oczywiście w pewnym stopniu zamula kompa. Ogarnij w menedzeze-->procesy czy jak naciskasz F5 nie pokaże ci się coś nowego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...