Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2BOB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam pytanie bo @UP nic do tematu nie wniósł bo to ,że bot nie działa to ja wiem, ale mi nie działał już wcześniej.Więc proszę o odpowiedź co zrobić, aby działał po włączeniu go przez administratorów . :)

Opublikowano

Uruchom jako administrator powinno pomoć i powylączaj procesy

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Dziś pobrałem tego bota ale nie moge się zarejestrować wypełniam pole daje zarejestruj i nic mignie obraz i dalej puste pole co mam zrobić oni mają problemy?

Czy coś ja źle się do tego zabieram. o.O.o i mam jeszcze jedno pytanie czy to darmowa przyjemność??

Opublikowano

ściagnij sobie gotowego klienta z blokadami itp mi to pomoglo

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Ściągnęłem dziś haka i nie moge sie zarejestrować <M2BOB> . Niby uzupełniłem wszyskie pola daje zarejestruj , obraz miga i nie jestem zarejestrowany czy oni mają jakieś problemy czy ja coś źle robie albo o czymś nie wiem..... Doradzcie....

Opublikowano

witam zgomadzonych tu graczy :)

mam mianowicie jeden problem gdyz nie moge zarejestrowac sie na m2bob ^^ wiem , moze i wydaje sie to banalnie proste ale dla mnie jest to nie wykonywalne z tego wzgledu ze wymyslam rozne loginy itp a i tak nie moge sie zarejestrowac :( pooomocy , pomozcie , jak moge sie zarejestrowac? :D

Mam tyle stylu w rymach ile jest ryżu w Chinach ;-)

zawsze po wiadrze kaszle

celestial:

nick - jaboll0s

królestwo - jinno

Opublikowano

siedzialem do 1 w nocy i działa! super działa tylko autopick up zryty jest bo same smieci zbiera i nie ma miejsca na np. fms :)

Mam tyle stylu w rymach ile jest ryżu w Chinach ;-)

zawsze po wiadrze kaszle

celestial:

nick - jaboll0s

królestwo - jinno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...