Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rivendel itemy i client

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem z clientem Rivendel gdyż kiedy na niego naciskam on po prostu nie chce się włączyć To jest 1 problem a 2 jest taki że przerobiłem kamera żeby móc grać na serwerze ale nie działają polskie znaki w wyświetlaniu nazw przedmiotów zamiast "Ł" jest "L" kwadracik i coś jeszcze a 3 problem to taki że na niektórych przedmiotach nie widać na jakim są stopniu ulepszenia

Opublikowano

Otóż mam taki problem z clientem Rivendel gdyż kiedy na niego naciskam on po prostu nie chce się włączyć To jest 1 problem a 2 jest taki że przerobiłem kamera żeby móc grać na serwerze ale nie działają polskie znaki w wyświetlaniu nazw przedmiotów zamiast "Ł" jest "L" kwadracik i coś jeszcze a 3 problem to taki że na niektórych przedmiotach nie widać na jakim są stopniu ulepszenia

Znaki nie działają bo kodowanie inne. Co do wejścia na serwer, patcher uruchom jako administrator. Osatecznie możesz odkryć pliki i w folderze z grą znajdziesz metin2client. Jednak wtedy twoja wersja plików będzie lekko nie aktualna.

Opublikowano

ja jestem administratorem ale jak biorę patcha i star to nic się nie dzieje a co do znaków to jak zmienić kodowanie ?

Opublikowano

miałem podobny problem z serwerem gladormt2 po 3 dniowych sporach okazało się,że system automatycznie blokował patcha więc wejdz w zaporse systemu windows(chyba,że masz inny system) i wyłacz zapore na 1min

Opublikowano

na Rivendelu jest coś z clientem jeżeli chcesz sobie zagrać musisz mieć paczke która pobrałeś z grą i skopiować pliki z niej do folderu z grą i zastąpić. Nie podmieniaj żadnego folderu. Sam czasami mam że client nie chce się włączyć lub wywala błąd na Rivendelu

Opublikowano

Dla mnie to jest syf a nie serwer. Administracja nie zna sie wogole i zasłaniają sie maturami. To pytanie po co robic serwer jak nie ma sie na niego czasu ?? o.O

70940457705338833480.jpg

Opublikowano

to sie nazywa spam a moze powie mi ktos dlaczego u moje kumpla to działa a u mnie nie moze to wina jakiegos programu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...