Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS po reinstalacji win 7

VZay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj przeinstalowałem win 7 32 bity na win 7 64 bity. Na 32 bitach lol działał bez cieni na wysokich z 50fps na karcie graficznej radeon 4350. Teraz, działa na low na 25 fps w porywach do 30 ale to żadko. Sterowniki sa najnowsze, wszystko poinstalowane. Próbowałem naprawiać Lola, ale to tez nic nie dało. Co robić?

P.S. Dodam że nie instalowałem lola od początku tylko uruchamiam z instalacji z win 7 32 ponieważ nie mam już instalki, a mało to nie zajmuje. I dodam że na PBE na tych nowych texturach nie ma problemu

Opublikowano

No to ja bym jednak pobrał świeżą instalkę z oficjalnej strony - to, że masz instalkę 32bit może być przyczyną problemu.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

A jaki masz zasilacz w maszynie? może nie daje takiego kopa jak karta graficzna potrzebuje na x64?

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

500 mocy

W takim razie jest okej, może defragmentacja dysku?

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...