Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry po zmianie sprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, w tym tygodniu jeszcze wymieniam kartę graficzną i będę miał wymarzony komputer, pójdą mi niemal wszystkie gry. Na razie zaplanowałem sobię gre w Battlefield 3, Crysis 2, polecacie jeszcze jakieś nowsze produkcje? Od razu mówię, nie chcę tutaj widzieć propozycji typu Metin, Minecraft, Counter-Strike, War Rock. Nie piszcie o Call of Duty Modern Warfare 3, bo aktualnie w niego gram, również Combat Arms oraz Fifa 12.

Dzięki.

Opublikowano

Tylko te gry znasz? Ja polecam zakup oryginalnej wersji Diablo 3. Po za tym:

Wiedźmin 2

Wiedźmin

KoA: Reckoning

Diablo 2

Syndicate

GTA IV

Święty rów 3

Batman Arkham City

Batman Arkham Asylum

Crysis 1

Bad Company 2

MoH 2k10

Starcraft

Starcraft 2

Warcraft

Warcraft 2

Warcraft 3 (wszystkie dodatki)

World of Warcraft na globalu

Opublikowano

Ja teraz napinam w Diabolo 3 po którego wczoraj jechałem aż przez całe Katowice . A do tego jeszcze zagraj se w to na co ci nigdy komputer nie pozwalał jakiej gry jesteś fanem serii ja np . przed kupnem nowego kompa grałem w wszystkie części Gothica 1 przeszedłem z 5 razy dwójkę z 3,4 a trójkę znam na pamięć tak samo zmierzch bogów i noc kruka . A mój komp był za słaby na arcanie więc 1 grę którą kupiłem na new kompie to arcania była

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...