Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana broni

Maphia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko potrzebuje zamienić bron z S58 mustek na l115a3 (przerobiłem ja i strasznie nie dobrze mi sie tym gra ) czy jest mozliwość zamiany tych broni ??

Opublikowano

Jeżeli masz ją na 1/3/7 dni to jeszcze nie jest tragedia. Jeżeli masz dłużej to jesteś w d**** bo nexon raczej nie robi takich rzeczy) jak napisał @2up. Niestety to ty ją ulepszyłeś bo chciałeś a teraz "masz babo placek".

Opublikowano

No to straszna masakre masz, już tego nie zmienisz, NEXON Ci również tego nie zmieni, fakt, ta snajperka to dobra broń, część ulepszeń jest nie warta.

Nie potrzebnie to zrobiłeś, nie cofniesz tego niestety.

Opublikowano

L115A3 miazdzy Muszkiet do muszkietu sie ciężko przyzwyczaić ale pograj nim troche z tydzien to będzie ci sie nim grał dobrze i nie będziesz żałował.

Nexon nie pomoże .

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Była kiedyś możliwość ale tylko dla broni WA-2000 Tactical, że mogłeś zrobić na zwykłe WA-2000.

Opublikowano

Niestety nie da się cofnąć. Ale zawsze możesz napisać do Nexona. Wątpię żeby ci pomogli ale zawsze można się zapytać :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Nie da się cofnąć , ale muszkiet dobry całkiem do QS ,pograj na OMA OS na JunkFlea i bdzie pocisk ;)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...