Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Ratujcie... Avast

morgano665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że może to nie najlepsze miejsce, aby zakładać ten temat, lecz jestem już naprawdę zdesperowany... Chcę pobrać injectora do WR, ale avast (ten sh!t) zawsze mi wykrywa jakiegoś robaka i blokuje ten plik... All by było ok, gdyby nie fakt, że nie umiem go wyłączyć -.- Mam Win 7 64 bit i jeśli ktoś wie o co "kaman" to proszę o pomoc.

Opublikowano

1. wyłącz Avast przed pobraniem, poźniej jak CI coś wykryje to wejdz w kwarantanne i klikasz PRAWYM i przywróć , a potem usuń... Mi tak działa jeśli Ci pomogłem Daj LIKE :D

Opublikowano

Haha proszę tu masz poradnik znaleziony na necie "Jak wyłączyć avasta"

http://www.jtz.pl/jak-wylaczyc-avasta

Wtedy gdy wyłacysz możesz spokojnie pobierać bez blokad.
Opublikowano

Najlepiej będzie jak usuniesz ten syf z systemu i zainstalujesz sobie inny program antywirusowy, typu Eset Nod32 Antywirus 5.

Osobiście mogę potwierdzić skuteczność tego programu, gdyż mam go od wersji 3 i do dzisiaj mnie nie zawiódł.

Opublikowano

@UP

Taki mały OT

Ten antywirus to wersja testowa? Ile trwa? 30 dni?

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

@UP

Tak, można dostać ten program za free w wersji testowej na 30 dni, ale nie okłamujmy się.. w google jest crack/serial by mieć ten program na stałe, trzeba umieć tylko szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...