Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamer mod - Wirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Mam problem, Kaspersky w modzie jak i cliencie EliteMT2 wykrywa mi coś takiego:

beztytuucta.jpg

Olać, czy jest to coś groźnego? Wcześniej taki komunikat w ogóle nie wyskakiwał. :( Z góry dziękuję za pomoc, posypią się plusy! :D

Opublikowano

Omg Ludzi każdy bot,cheat mod czy all expboty, fishboty to praktycznie wirusy !!! :) W dobrym znaczeniu dla nas ;)

Opublikowano

Zawsze wykryje Ci jakiś niewinny błędzik, Kamer to pewniak, więc nie masz się co martwić.

Opublikowano

skąd pobrałeś kamer moda? jak z innej stronki a nie od kamera to pewnie keylogger naprawde a jak z oficjalnej stronki to olej to nic nie grozi

Opublikowano

Dobra, ale tak nagle? To samo mam gdy odpalam klienta... Dziś pierwszy raz wyświetliło mi się coś takiego, a na tym samym kamer modzie i cliencie (aktualny już od 3 miesiecy) gram od dawna, wiec dziwne jest to, że tak nagle ...

/Edit. Client, jak i mod z oficjalnych stron, tj. klient z elitemt2.org, kamer - metin2mod.tk.

Opublikowano

Antywirusy wykrywaja wirusy tzw. robaki kazdy cheat ma robaki gdyby nie one to by nie dzialalo wiekszosc czitow nie tylko na metk. 1 wirus ci wykryje ze to trojan 2 ze to keylogger a 3 ze jakies tam gowno zagrazajace systemowi

Opublikowano

Ale to mi przepuszcza i całkowicie mogę grać bez wyłączania, zresztą Kaspersky to bardzo dobry anty-wirus. Ale martwi mnie to, że z dnia na dnia komunikat zaczął wyskakiwać, podczas gdy nigdy tego nie było. :) Kiedy powiadomienie o znalezeniu tego key'a nie wyskakiwało, client jak i mod były w takim stanie jak dzisiaj.

/Edit. Moda używam od dawna i tego nigdy nie było, ale martwi mnie to, że pewnego dnia zniknie mi eq z postaci, na które dropiłem oj długo. :D Gdyby to było od początku, okej, ale jeśli nagle zaczyna się pojawiać podczas gdy nigdy tego nie było - dziwne.

Opublikowano

Przy okazji, to mi się wyświetla tylko przy odpalaniu i przepuszcza, ale czemu akurat keylogger? Dajecie mi 100% pewność, że jednak nic tam nie ma? Bo to co mam na swoim koncie szkoda by stracić. :P

Opublikowano

Przeskanuj tego moda np przez Virustotal.com

Gdyby to był robak to by było napisane że robak ,a nie Keyloger.Warto to sprawdzić może jakiś inny plik go zaraził.Warto przeskanować cały PC.

W ostateczności zmienić Antywirusa ,bo ten jest jakiś może " upośledzony"

Opublikowano

Mod jest okej, ze strony kamera, więc nie powinno być z tym problemu.

/Ale ja zostanę przy Kasperskim, to nawet mi tego nie blokuje, normalnie odpalam grę i parę sekund po odpaleniu wyskakuje mi nastepujące okno:

beztytuueeoe.jpg

Po czym gra normalnie odpala się, i mogę grać.

Opublikowano

tutaj każdy Ci może dać gwarancję, że to jest bezpieczne ale tak na prawdę co Ci to da?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...