Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kbot GG vs PBDO-bot

kamilex312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 120zł i zastanawiam się którego bota wybrać.... PBDO-bot czy Kbot GG

Chodzi mi tu głównie o bicie alienków ( Kristallonów (dk) ) i robienie wrót. Proszę o podpowiedź i ocenę, który jest lepszy?

Opublikowano

Nie miałem okazji testować PBDObota od kiedy tylko stał się płatny, ale kbota bym nie wybrał, ze względu na długi czas oczekiwania na aktualizacje.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

ja mam pbdo-bota zadowolony jestem z tego bota :) troche bardziej skomplikowany bo trzeba sie poslugiwac taskami a nie zaznaczac co ma robic tak jak w k bocie ale mi sie podoba :) aktualizacje maks 2 dni trwaly odkad posiadam bota :) co do wrot jest lekki blad poniewaz czasami statek staje i alieny go ubijaja ale rzadko sie to dzieje :) plus ostatni update mial kilka bledow np . Straszne lagi we wrotach jak bot robil i pet nie dzialal wogole we wrotach tak jak bylo napisane w tasku :) ale to wszystko jest wlasnie naprawiane bo trwa aktualizacja bota i jak sie tylko skonczy czyli jutro albo pojutrze :x bledy zostana poprawione :) dla nie cierpliwych ktorzy nie chca czekac na ogolny update na forum sa manualne aktualizacje ktore mozna pobrac na lajcie ;P

kbot jest jedynie do jednego konta do ID konta a pbdo korzysta z konta na forum gdzie aktywujesz sobie bota do konta na forum ;D wiec majac jedna licencje w pbdo-bot mozesz bocic na kilku kontach na zmiane czego nie ma w kbocie :)

sa tez rozne udziwnienia typu wysylanie surki sprzedawanie ze skylabu rozwijanie skylabu masz timetable kiedy w jaki dzien o ktorej ma sie wlanczac i wylanczac :) i takie tam pierdoly :) polecam pbdo-bota :)

pomoglem :) poprosze like :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

ja mam pbdo-bota zadowolony jestem z tego bota :) troche bardziej skomplikowany bo trzeba sie poslugiwac taskami a nie zaznaczac co ma robic tak jak w k bocie ale mi sie podoba :) aktualizacje maks 2 dni trwaly odkad posiadam bota :) co do wrot jest lekki blad poniewaz czasami statek staje i alieny go ubijaja ale rzadko sie to dzieje :) plus ostatni update mial kilka bledow np . Straszne lagi we wrotach jak bot robil i pet nie dzialal wogole we wrotach tak jak bylo napisane w tasku :) ale to wszystko jest wlasnie naprawiane bo trwa aktualizacja bota i jak sie tylko skonczy czyli jutro albo pojutrze :x bledy zostana poprawione :) dla nie cierpliwych ktorzy nie chca czekac na ogolny update na forum sa manualne aktualizacje ktore mozna pobrac na lajcie ;P

kbot jest jedynie do jednego konta do ID konta a pbdo korzysta z konta na forum gdzie aktywujesz sobie bota do konta na forum ;D wiec majac jedna licencje w pbdo-bot mozesz bocic na kilku kontach na zmiane czego nie ma w kbocie :)

sa tez rozne udziwnienia typu wysylanie surki sprzedawanie ze skylabu rozwijanie skylabu masz timetable kiedy w jaki dzien o ktorej ma sie wlanczac i wylanczac :) i takie tam pierdoly :) polecam pbdo-bota :)

pomoglem :) poprosze like :)

Dzięki za odpowiedź lajk dla ciebie :)

Nie miałem okazji testować PBDObota od kiedy tylko stał się płatny, ale kbota bym nie wybrał, ze względu na długi czas oczekiwania na aktualizacje.

Dla ciebie też THX i lajk :)

Wypowie się ktoś jeszcze na temat tych dwóch botów?

Opublikowano

Moim zdanie Kbot, PBDO Nie kręci Alienków, Niema opcjii wybierania Jakie ma bic A jakich nie bić

Kbot jest tańszy i lepszy

Testowałem Tego Bota Kbot Lepszy

Opublikowano

kbot to podróba Ibota jest strasznie długo aktulizowany

PBDO-Bot jest jedyny w swoim rodzaju robi wszystko co kbot ale ma także inne funkcje tzn: ustawiasz na jakiej fali ma bić z jakiej ammo czy i kiedy i na jaką ma zmieniać mape ile i jakie ma bić alieny w danym momencie i później można ustawiać żeby przestał bocić o danej godzinie przy aktualizacji DO automatycznie przestaje bocić ;)

czyli PBDO-Bot winn

kto mi odpowie

skąd się biorą dzieci

Opublikowano

PBDO ma duży potencjał i na pewno.będzie się rozwijał.

Masz na PBDO do testów 45minut dziennie to sobie stestuj.

Opublikowano

Czy napisze ktoś jak użyć tego pbdobota ? na test 45min,download,i mała instrukcja,i jak robić task,bo bym w alfe puścił ;P z góry thx daje lajki

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

taska moge ci podac skad pobrac :) ale jak wlaczyc nie wiem pobierz najnowsza wersje i chyba musisz miec konto na pbdo-bot.com :) ono jest potrzebne tez przy wykupionej licencji :) zaloz konto na tym forum :x w bocie bedziesz mial w lewym rogu main i 1 opcja wyskoczy ci okno do wpisania loginu i hasla z forum wpisz i pozniej masz taki plusik dodaj konto i zobacz czy dziala bedziesz mial tam opcje do wybrania tasku w taskexample wybierz task alfa i zobacz czy ci sie wlaczy okno gry w bocie :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

po wpisaniu passów z forum w bocie piszę tak : 11:01:04: Connecting to authentication server..

11:01:07: Authentication failed (no machting data found)., konto napewno działa na forum i jest email potwierdzony, pomoże ktoś?;p

Opublikowano

up

tez tak mam to minie spoko;d

a tak a propo pbdobota to brak mi tylko opcji zbierania palladium (tak zeby lecial sam po zniszczeniu tam i zbieral a przy pelnej ladowni wymienial;d)

chyba zektos ma taki task ktory to umozliwia?? i jeszcze jedno : czy jest taka opcja aby pbdobot korzystal z umiejetnosci leczacych aegisa??

Opublikowano

poker,czyli jak mam ten błąd,czekać, i w końcu zaloguje?;p

Opublikowano

poker,czyli jak mam ten błąd,czekać, i w końcu zaloguje?;p

no teoretycznie tak;d zawsze trzeba poczekac i bedzie gut albo pytaj na ich forum

Opublikowano

Okey, a jak chcę poprostu zrobić wrota pbdo botem aby używał np kamikadze na mk,sibelonitkach,dk, to muszę robić nowy task ?bo jeszcze nie umiem ;p

Opublikowano

Ok, jak nie będę wiedział jak, a pewnie nie będę wiedział, to zgłoszę się o pomoc heh

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

kbot to podróba Ibota jest strasznie długo aktulizowany

PBDO-Bot jest jedyny w swoim rodzaju robi wszystko co kbot ale ma także inne funkcje tzn: ustawiasz na jakiej fali ma bić z jakiej ammo czy i kiedy i na jaką ma zmieniać mape ile i jakie ma bić alieny w danym momencie i później można ustawiać żeby przestał bocić o danej godzinie przy aktualizacji DO automatycznie przestaje bocić ;)

czyli PBDO-Bot winn

O to chodzi ze to jest podroba dlugo se aktualizuje, bo musi zlamac hasla do ftp strony i pobrac wszystkie pliki a haslo zmieniane co 1 dzien. :)

Opublikowano

O to chodzi ze to jest podroba dlugo se aktualizuje, bo musi zlamac hasla do ftp strony i pobrac wszystkie pliki a haslo zmieniane co 1 dzien. :)

You made my day.

@Topic

Rowniez polecam PBDO Bota.

Opublikowano

Bierz PBDO.

Moim zdanie Kbot, PBDO Nie kręci Alienków, Niema opcjii wybierania Jakie ma bic A jakich nie bić

Kbot jest tańszy i lepszy

Testowałem Tego Bota Kbot Lepszy

Yyy, ayfkm? Chyba nie o tym samym bocie mówimy, bo on może nawet omijać dystansowo alieny np. protegity na x-6 :)

Opublikowano

Widzę, że kotlet (temat) nieco odgrzewany :)

Jedna z ważniejszych róznic na korzyść PBDO. Płacisz raz i możesz uruchamiać nieskończoną liczbę kont bez dopłat. Po otrzymaniu bana na jedno konto przykładowo, po prostu odpalamy kolejne i heja. Bez konieczności zamawiania płatnego przenoszenia licencji.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...