Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Zapomniany login

bemolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

:D

Mam problemik, mianowicie to grałem jakiś czas temu no i miałem na jednym koncie g1 stworzone kilka "postaci" do warrocka

:) I na każdej z nich jest inny login, a na gamersfirst trzeba się logować tym pierwotnym.

No i właśnie zapomniałem tego pierwotnego loginu, a także maila ;( Do gry loguję się normalnie, na loginie z jednej z postaci

:)

Czy jest jakiś sposób, aby wejść na to konto na gamersfirst?

:) Może macie jakieś pomysły :) Z góry dzięki ^^

P.S. Jeśli ktoś zrozumiał (bo moja wypowiedź jest troszkę pokrętna) to proszę o pomoc

:)

xbemoolx.gif
Opublikowano

Nawet ticket ci nie pomoże na 100 % ( mogą mieć to w dupie ) , ale warto spróbować. Proponuje ci na przyszłość zapisywać nowo utworzone konta. Chyba nie muszę pisać ,że ticketa piszę się poprzez wejście na strone gamersfirst po czym się logujesz , a następnie naciskasz na support dopiero potem klikasz grę (w tym przypadku warrock) .

-

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Wiem jak się pisze ticketa ;) szkoda że tylko on mnie ratuje ;( Najprawdopodobniej będą mieli to w dupie ;/ no cóż ;) Spróbuję :) Dzięki :) Temat do zamknięcia ^^

xbemoolx.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...