Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[kidmoderator][metin2]zalsers

Gość zalsers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grę metin2 znam juz od 4.5lat czyli prawie od samego początku Pl (oczywiście nie gram ciągle lecz mialem 2 letnią przerwę i gram teraz od 2007 roku)

Wiem wszystko o metinie i jego prywatnych serwerach

Umiem robić spolszczenia do prywatnych serwerów Metina2

Wiem jak powinien wyglądać dział metin2 i chcę pomóc innym moderatorom i kidmoderatorom w wypełnieniu ich misji : usunięcia spamu i banowania tych którzy nie przestrzegają regulaminu forum mpc aby mpc było wspaniałym przykładem dla innych forum . Bardzo chętnie dla mpc zdobywam nowe prywatne serwery i hacki do metina (hacki rzadko zwykle ktoś jest przede mną )

Swoich ocen nie będę pisać ponieważ wiem że to nie ma wpływu na przyjęcie do skromnej grupy moderatorów mpc

Staram się pomagać innym z wielką chęcia lecz przyznaje się czasami spamuje

Na mpc bylbym w godzinach poniedziałek-piątek = 14-15.30 i ok 19 do 21 wiem że to nie jest mało

Ponieważ anett straciła funkcję moderowania działu metin2 chciałbym ją zastąpić jako kid moderator a potem być może moderator.

Jeśli chodzi o rozpatrzenie aplikacji to mogę poczekać i nie robię sobię zbyt dużych nadziei bo wiem że moje szanse nie sa wielkie.

GG- 5908582

Dziękuje za uwagę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...