Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] plugina.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Poszukuję plugina World Guard aby założyć cuboida na miasto i działki. Chodzi mi o to że założyłem cuboida na działki i teraz chcę dodać gracza do działki aby mógł w niej budować. Proszę o szybką pomoc.

Ps. Jak któ był by tak miły i mógł mi napisać komendy tego world Guard którego mi podesle był bym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

http://forums.bukkit.org/threads/sec-worldguard-block-fire-ice-melt-mushrooms-advanced-fast-area-protect-blacklist.790/

Prosze ;]

Opublikowano

Proszę komendy

/god - worldguard.god - nieśmiertelność

/ungod - worldguard.ungod - wyłącza nieśmiertelność

/heal - worldguard.heal - ulecza

/stopfire - worldguard.fire-toggle - stopuje ogień (np. palące się drzewo)

/region define - worldguard.region.define.* - utworzenie tzw. 'cuboida' (działki)

/region info - worldguard.region.info.* - pokazuje informacje o danym terenie

/region addmember - worldguard.region.addmember - dołącza\przypisuje działke danemu graczowi

/region removemember - worldguard.region.removemember.* - wypisuje działke danemu graczowi

/region setparent - worldguard.region.setparent.* - przypisuje działke np. do miasta

/region remove - worldguard.region.remove.* - usuwa zabezpieczenie w danym obszarze

/worldguard version - pokazuje wersje pluginu WorldGuard wgranego na serwer

/worldguard reload - reloaduje plugin WorldGuard

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...