Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem Poważny] Bug Item "xAuth i Authme"

xziolox000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że te tematy i tuty były ale ja potrzebuje pomocy. Gram na jednym serwerze i zabiliśmy gildie jedną a okazało się że ta gildia ma bugi że ma parę stacków diaxów buty diaxowe połączone w sztuki 64.

Jeden problem pluginu "Authme" już nie ma dawno a jeden taki plugin jest "xAuth" i słyszałem że przez ten plugin xAuth <-------

da się jakoś bugować ale widziałem takie w pisay na forum to więc szukam pomocy że bez authme da się jeszcze bugować ja to wiem ale jak ?

Dlatego szukam pomocy u was.

ref

Opublikowano

To wiem ale może jest inny sposób na buga item.. bo słyszałem o 2 sposobach. aha i /unregister też już nie działa ;/

Opublikowano
połączone w sztuki 64

tak da się robić przez bug pluginu do kupowania/sprzedawania w chest shop

co do klonowania itemów to wystarczy napisać do admina serwa żeby wyłączył uprawnienia do używania /unregister

opisy tych bugów są gdzieś na mpc (dział tutoriali mc), wystarczy poszukać

Hejo

Opublikowano

Ale mały problem admina nie ma cały dniami . A po drugie pomóż mi znaleźć z tymi tutami

Opublikowano

Poprostu w permissions usuwasz graczowi możliwość wpisania komendy /unregister [Czyli Derejestracji]

a drógi sposób to dodanie do permissions takiej linijki :

- - authme.unregister

Muszą być te dwa myślniki pierwszy to jest że dostaje uprawnienie a drógi że zabiera

Link do oficjalnego tematu :http://www.mpcforum.pl/topic/625526-videotutjak-kopiowac-itemki-125-multiplayer-zabezpieczenie/ (Tutaj masz Jak Bugowac i Zabezpieczenie właśnie tym sposobem który dodałem z dwoma myślnikami)

Opublikowano

Ktoś może podać jakieś TuT`y albo jak klonować ;D

Dzięki :D za wszystko daje wam po + ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...