Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja Nowego Działu] SUPER MNC

Seev

Czy chcesz by gra SUPER MNC miała swój własny dział ?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by gra SUPER MNC mia?a swój w?asny dzia? ?

• Tak , czemu nie .
    • Nie , nie widz? dla niej miejsca.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1337101854-U632127.png

1337101898-U632127.png

Witam Serdecznie całą Administrację MPCforum.pl oraz Użytkowników czytających ten temat .

Wiem , jest to mój pierwszy post/temat i , że może być on postrzegany trochę lekceważąco. Ale mam nadzieję , że Administracja i Userzy potraktują mnie i mój temat poważnie .

Ten temat jest poświęcony mojej Propozycji stworzenia nowego działu poświęconego grze Super MNC.

Jest to gra z gatunku free to play ( oczywiście można ją pobrać przez Steam'a ) . Gra łudząco przypomina Team Fortness 2 , fakt jest podobna . Jak w każdej grze tego typu, wcielamy się w jednego z dostępnych bohaterów, a naszym celem jest razem z innymi graczami pokonać przeciwną drużynę niszcząc jej Nexusa (tj. kryształ w bazie wroga).

Gra obsługuje tryb : Multiplayer , Singleplayer .

Opis gry wraz z download :

http://store.steampo...com/app/104700/ .

Stworzyłem ankietę , głosujcie jeśli więcej będzie na TAK pogadamy z Administracją , jeśli na NIE , trudno .

Proszę Moderatora/Global Moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu lub po prostu o nie usuwanie go .

1337021812-U632127.jpg

Zapraszam do działu Warhammera !

Opublikowano

Ja się zgadzam , gra fajna przyjemna ale jak kolega wyżej napisał mało ludu gra ;) ale wprawdzie jest dobra zabbawa jestem za :)

P.S a jaki jest dział od tego ?? bo nie wiem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...