Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do nabijania wyswietlen YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co ci to przecież jak nabijesz np 1k wyświetleń to co zz tego jak nkt normalny tego nie widział ?? ja kiedyś używałem programu i nie mogłem tak patrzeć na to ;/ robisz filmiki a ogląda ci je tylko Bot dlatego stworzyłem nowe konto i od nowa wszystko mam mało widzów i mało wyświetleń ale wiem ze ktoś normalny to ogląda a nie jakiś bot ;) Sam wiem jak ciężko wybić się na yt ;/ kaskaderka normalna ;/

\\

Ja uważam ze to bez sens :)

strona co kiedyś używałem enhanceviews net

Opublikowano

ale zeby filmik sie dalo znalezc i zeby byl w proponowanych musi miec cos wyswietlen... to nie na wys. sie robi tylko zeby dalo sie cb odnalezc

Opublikowano

Ja polecam enhanceviews. net

Ustawiasz tam sobie auto oglądanie filmów. Za poł minuty dostajesz chyba 18 punktów, a za jedno wyświetlenie musisz zapłacić 42 punkty, możesz też tam wykupić 1000 punktów za 1 dolara, możesz na tej stronie nabijać dobrą ocene do filmików, jedna dobra ocena 100 punktów

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up to jest darmowe

Wyświetlasz cudze filmiki, na dodatku do przeglądarki i za pół minuty wyświetlania dostajesz 18 punktów na tej stronie. Za 42 punkty można wykupić jedno wyświetlenie.

A to 1000 punktów za 1 dolara to dla zarobku dla właścicieli tej strony. Bo bez tego nie mieli by zysku. To tylko dla tych którym nie chce się zdobywać tych punktów za darmo.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...