Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przed zalogowaniem się na stronie League of Legends musisz stworzyć przywoływacza.

VipeR1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dylemat nie mogę sie zalogować bo pisze coś takiego. Przed zalogowaniem się na stronie League of Legends musisz stworzyć przywoływacza

zakaz umieszczania linku do zewnętrznego forum, ponowne wstawienie = ban

Opublikowano

Prawdopodobnie chodzi o to, że przed zalogowaniem się na stronie musisz wejść do gry i tam wpisać swój nick i ustawić swój poziom gry :)

Opublikowano

Proste: Musisz stworzyć przywoływacza w grze :)

Jest to możliwe zaraz po 1 zalogowaniu do gry.

Opublikowano

musisz wejść do gry i wpisać nazwę swojego przywoływacza czyli nick w grze

krotki tut

1. włączasz grę i klikasz PLAY

2. logujesz się

3. wpisujesz nazwę przywoływacza

4. teraz możesz się zalogować na stronie

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

no dobra włączam gre próbuje się zalogować a tu Invalid username/password combination. Please try again.

zakaz umieszczania linku do zewnętrznego forum, ponowne wstawienie = ban

Opublikowano

wpisujesz złe hasło lub login spróbuje jeszcze raz zrobić konto lub kliknij przypomnij hasło

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam taki problem nie mogę się zalogować na stronie www bo pisze to co w 1 poście i nie mogę się zalogować w lolu bo muszę zmienić hasło. Co robić?

Jakiś czas temu trzeba było obowiązkowo zmienić hasło do konta. Spróbuj zalogować się w grze i tam powinieneś mieć o tym komunikat i odnośnik do strony gdzie można zmienic hasło.

Co do tematu.

Jeśli logujesz się na stronie to musisz to robić na tym regionie na którym założyłeś konto czyli np eu west , eu nordic east to samo tyczy sie klienta musisz mieć odpowiednią wersję.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...