Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Taski PBDO-BOT

lewyp12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat Ma Dotyczyc taskow w PBDO-BO'cie :)

jak macie jakies ciekawe ale potrzebujecie jakiegos taska piszcie tutaj :)

/Pamiętaj o prefixach

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

to umiesc tutaj moze jak kktos bedzie potrzebowal to tez bedzie mogl pobrac :) ewentualnie na pw mi wyslij linki to posprawdzam :) a ty korzystasz z pbdo-bota ?

Opublikowano

xxx

program do tworzenia tasków dla osób którzy jeszcze nie umią pisac tasków. Program bardzo prosty, jedyna trudnosc to j.angielski. Zamiast prosic o task i czekac na niego lepiej zrobic go samemu.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

no jasne wiem korzystam z tego programu . Ale jak chce bic np tylko mk ? To nie moge se wybrac tylko ich w taskcreator bo nie ma tam takiej opcji :)

Opublikowano

Jest opcja omijania alienów, i tam po prostu wpisujesz dk, i cubik. Z tym że nie pamiętam czy to jest w programie, czy trzeba dopisac ręcznie, bo ja korzystam od jakiegos czasu z wlasnej glowy a nie z programu.:P

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

Prosze :) jesli masz zaznaczone attack boss npc to nie zapomnij wpisac do avoid tych bosow ktorych ma omijac ;]

AvoidNpcsList.AddRange(new string[] { "-=[ Devolarium ]=-", "-=[ Sibelon ]=-" });

Aha mozesz to wkleic gdzie chcesz- to nie ma znaczenia, chyba ze masz cycle taska to do kazdej mapy dodaj czyli po napisie changing map x-x czy cos.

Opublikowano

lepiej wpisz w liste hunt npc te ktore chcesz bic bo jak wpiszesz zeby omijal to bedzie od nich uciekac, i nie bedzie bic innych przy okazji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...