Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupilem serwer na Mineserv eu, i nie wiem ajk sie ustawia.

Erkadi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pliku ops.txt wpisujesz swój nick. W grze wpisujesz

/gamemode 1 <nick>

i masz Creativa! :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ściągnij PermissionsEx i tam stwórz sobie grupę HeadAdmin.

Poczytaj tutoriale - tutaj, na MPC.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Jak możesz kupować serwer bez żadnej wiedzy? Najlepiej pobierz jakąś paczkę pluginów gdzie jest taka ranga.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kolega nie do końca wyjaśnił.

Wejdź w server.proporties. Tam masz linijkę

online-mode=true

zmień to na

online-mode=false

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

mam pytanie mam serv na mineserv wiem jak sie mniej wiecej jak sie konfiguruje ale nie moge permisionsex skonfigurowac jak klikam wiecej to mi se pojawiaja litery jak zrobili ten plugin a nie head admin i inne zeby se ustawic albo cos powiedzcie jak wejsc zeby konfigurowac se please

Opublikowano

Nie da się konfigurować tak poprostu :) Ale skoro zaczynasz od zera polecam Ci pobrać to:

http://www.speedyshare.com/P8AKn/Pluginy-by-ZenezPL.rar

Do tego wystarczy, że pobierzesz program FilleZilla i pokoleji wpiszesz dane FTP. Wgrywasz pliki i masz wszystko skonfigurowane.

Potem wbijesz na konsolę i piszesz:

-pex user (twój login) group set HeadAdmin

-op (twój login)

-gm (twój login)

Wbijasz na serwer i...

tyle :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

mam pytanie mam serv na mineserv wiem jak sie mniej wiecej jak sie konfiguruje ale nie moge permisionsex skonfigurowac jak klikam wiecej to mi se pojawiaja litery jak zrobili ten plugin a nie head admin i inne zeby se ustawic albo cos powiedzcie jak wejsc zeby konfigurowac se please

Daty ...

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...