Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Net na singla w xboxie 360? To prawda!?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zamówiłem sobie BF3 na xbox 360. W przyszłym czasie mam zamiar kupić router, bo wiem że BF3 jest do multiplayera zbudowany. Jak na razie chce przejść campanie, ale znajomy mi mówił, że jeśli chce grać n w kampanie to musze mieć połączenie z internetem żeby sie zalogowac na jakas strone czy cos... (mam iksa od 2 dni xD). Czy to prawda ze musze miec internet zeby grac w kampanie na xboxie? mówił coś o jakims originix czy cos... WTF!? wyjaśni mi to ktos? ;/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

To raz, a dwa masz wykupioną usługę Xbox Live Gold( z dopiskiem GOLD możemy grać w necie), bo bez niej nie zagrasz w multi

Opublikowano

Ale w singla nadal może pykać :)

Nawet bez aktualizacji, Origin się przełączy w tryb offline i można jechać w kampanie

OndteAw.png
Opublikowano

Router kupuje w najblizszym czasie, na razie chce grać w kampanie bez internetu. Da się czy nie? ;/

NIE CHCE GRAĆ NA RAZIE W MULTI! CHCE GRAĆ W KAMPANIE BEZ NETA ;> POWTARZAM DLA NIEKUMATYCH

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...