Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze wrażenia z Diablo 3 po Premierze.

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie piszemy własne przemyślenia , wrażenia , sugestie po przejściu gry itd...

Co wam się podobało w Diablo 3 a co denerwuje.

>>>dodano 18:00 @ Jak myślicie jak będzie wyglądał System Aren PvP i Rankingu ?

@ Mój BattleTag Invinoos#2692 Dodawać do znajomych

:)!

Opublikowano

gra poprostu idealna dopracowana w każdym szczególe, polski podkład wspaniały klimat jest krwawa rzeź jest zabawa więcej niż 1 przyciskiem myszy jest bo o to płaczecie wiecznie

jakim przejsciu gry? to da się przejść?

Normalny,Koszmar,Piekło,Inferno...na inferno 4 tiery ekwipunku potem walki pvp ekwipunek ma posowe staty więc dropić można do woli....tego się nie przechodzi w to się gra

osobiście jestem na poziomie Koszmar ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Co mogę powiedzieć ? Sam zwiastun przed graniem był zarąbisty, niesamowita realność gry.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gra ma :

1) Świetną grafikę

2) Świetną muzykę

3) Świetny system Fizyki

4) Zajefajna fabuła

Jak dla mnie jedyny minus to ten Battle.net , że trzeba mieć klucz żeby wejść do gry ;/

Opublikowano

Jak dla mnie jedyny minus to ten Battle.net , że trzeba mieć klucz żeby wejść do gry ;/

to jest właśnie + :) ide kończyć koszmar ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Jeżeli gra była by za darmo to by się im nie opłacało robić nie dość że robią grę co ileś lat to jeszcze darmową ;d ?

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Nie kupiłem jeszcze gry, ale ciągle czytam tutki, filmiczki na yt co dochodzą z officiala.. Bardzo zaje.. to wygląda.. Czekamy teraz na początek miesiąca i można wypróbować ..

Dobrze rozbudowane postacie.

Opublikowano

Fajnie i może wygląda tylko z filmików na youtube widziałem że walka sprowadza się do jednego: trzymanie shift i klikanie myszką reszta sama się praktycznie robi idziesz kawałek dalej znowu wychodzą z pod ziemi kosciaki a ty znowu shitf + myszka i atak - ten filmik świetnie to ukazuje:

Mam również wrażenie że w 2 było bardziej mroczno

Opublikowano

@up chyba żartujesz...

W grze masz mase skilli+ ich odmian więc każda rozgrywka wygląda inaczej i każdy znajdzie coś pod swój styl grania.

Nie wiem dlaczego ludzie myślą że to bezsensowne klikanie myszką.

Gdyby tak było to gra nie wzbudziła by takiego zainteresowania- w świecie gier największego od lat;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Nie wiem jak ocenić to Diablo..

Początkowo grało się świetnie, wspaniała grafika, ciekawy system skilli, możliwość gry w kilka osób. Po kilku h stwierdziłem jednak, że gra jest zbyt prosta.. pierwszy raz gram w Diablo i nic aż do tego bosa-księcia (wybaczcie, mam słabą pamięć do nazw) mnie nie zabiło. Poziom normalny, gramy w kilka osób więc to zrozumiałe. Nie przejmowałem się tym i grałem dalej (muszę przyznać, że grało się miło-mimo tego poziomu trudności). Niestety po ukończeniu gry na poziomie normalnym jakoś nie ciągnie mnie by na nowo wszystko przechodzić.. jedyne co się zmieniło to poziom mobków. Wiele osób znienawidzi mnie za to, ale nie rozumiem jak można przechodzić tą samą grę 2, 3 czy 4 razy..

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

#pawelyoy tak to bywa jak się po filmikach z YT ocenia mechanike gry ;) to tak jak znać smak loda oglądając reklamę ;)

#warAngel no koszmar też jest prosty ;) na piekle zauważam już schodki ;) kiedy wejdzie system aren takie postacie które ukończyły jedynie normalny nie będą się liczyły w pvp;)

#menddor ekipa method jest już w 4 akcie Inferno bodajrze ;) nie można oceniać zapaleńców na tle przeciętnego gracza;) nie każdy potrafi to osiągnąć ;) to i tak długo im to zajmuje przykładowo Skyrima ktoś przeszedł w ~2 godziny 15 minut ;) a poprzednika Morrowind w ~15 minut ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Myślę że jedna z najbardziej dopracowanych gier na świecie. Brak słów... Jest naprawdę świetna ;)

Opublikowano

Diablo 3 to tytuł wyjątkowo dopracowany, klimatyczny, rozbudowany... Ale nie jest już dostatecznie nowoczesny. Grafika stoi na poziomie gier sprzed kilku lat (nie ukrywajmy tego), system gry nie wporwadza zbyt wielu innowacji ale... To jego prostota, małe wymagania i grywalność to klucz do sukcesu tego produktu. Może i nie będzie to gra roku (chociaż ilość sprzedanych kopii dotychczas to na prawdę imponująca liczba) ale za to będzie grą w którą ludzie będą grywać latami z niesłabnącą popularnością (jak stare Diablo czy Starcraft).

Grę w skali od 1 do 100 oceniam na mocne 90 ;D

Opublikowano

Gra jest miodna .. siędzę teraz na Piekle :D tutaj zaczyna się prawdziwa gra a przeciwnicy wymagający.

Warto mieć zgrany team bo w pojedynke to nie bardzo to widzę. B)

A co do serverów Blizza.. to czekam może jakoś poprawią problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...