Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] HS w koreanie

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dziwny problem robiłem formata więc zgrałem sobie koreanca na dysk zewnetrzny

Gdy przeinstalowalem windowsa i wgralem warrocka bylo ok ,ale jest pewien problem

Właczam warrocka przez nexon plug jest wr launcher potem wr updater ,ale nie wlacza sie hs ...

Auto up nic nie daje check files sie zacina ..

HELP

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mi się wydaję, że nie da się tak zrobić z WR Korea tak jak ty chciałeś. Czyli proste przekopiowanie całego folderu z grą. Potrzebna będzie nowa instalacja.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@up

Wczesniej to dzialalo ,ale po tym formacie juz nie

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mi się wydaję, że nie da się tak zrobić z WR Korea tak jak ty chciałeś. Czyli proste przekopiowanie całego folderu z grą. Potrzebna będzie nowa instalacja.

Dokładnie. Kiedyś ten sposób działał, że nie trzeba było instalować WR tylko można było mieć folder War Rock'a np. z tych partów od Łosia. Teraz trzeba zmieniać IP, ale normalnie przebiega proces instalacji. Zostawisz kompa na noc to Ci się ściągną wszystkie potrzebne rzeczy.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...