Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Problem Z Powrotem Do Miasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :) czytalem szukalem czy ktos o tym pisal lecz nie znalazlem :) to pisze tu mam problem z powrotem do miasta :) nastawilem by wtacal do miasta gdy bedzie mila ponizej 10 hp albo mp ale jak sie zkanczaja wszystkie mp i nie wraca wciaz do miasta..... jak musze to poprawic?

Opublikowano

Kliknąłes save settings?

spróbuj usawić mu walk back if no scrolls,i zobacz czy będzie szedł do miasta.

31860.jpg
Opublikowano

JEdnym slowem mnie nic nie pomaga kilka razy konfig przerabialem i nic.... o teleporcie ne zrozumialem o co chodzi .... bardzo prosze objasnic co mnie robic by naprawic to...... bardzo bede wdziecny

Opublikowano
JEdnym slowem mnie nic nie pomaga kilka razy konfig przerabialem i nic.... o teleporcie ne zrozumialem o co chodzi .... bardzo prosze objasnic co mnie robic by naprawic to...... bardzo bede wdziecny

Naprzykład jak idziesz do cave to sie teleportujesz. Bot ci nie wróci przez ten sam tp bo jest innaczej juz ustawiony w drodze powrotnej.

76561198001815076.png
Opublikowano

zawsze go mam.... JAK KTOS BEDZIE MOGL OBJASNIC JAK TO NAPRAWIC POWIEDZIEC BO WSZYSTKO PROBOWALEM NC SIE NIE UDAJE.... NIE REAGUJE NA POWRUT DO MIASTA OGOLEM...