Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzisz o teraźniejszej toboli ?

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem ten temat ponieważ interesuje mnie co wy wygraliście w tomboli i jak oceniacie ją teraz.

Ja zacznę:

Drop tragiczny !!! Na 6 losowaniach 1 kontem:

3x 50 (D) red potki

1x 50 (D) nieb potki

2x przewodnik do górnictwa

Masakra ! Kiedyś dziennie wyciągałem na 10 kontach nie więcej niż jaką kolwiek badziewną potke!

Ponaddto teraz są tragiczne nagrody (te za punkty).

Nagrody główne jak narazie są fajniejsze niż kiedyś.

Ukończenie misji z tym biologiem wg. mnie jest POZYTWNE !

Co z tego żę sam narobiłem z 30 kont ;D, wole losować na 1, ale żeby były lepsze nagrod.

Każdy mądry gracz to powie, aczkolwiek trochę to jest niesprawiedliwe dla graczy którzy zaczeli je robić. Powinno być od zaczęcie misji czyli 1 zęba.

To jest moja opinia, a teraz czekam na Wasze!

Proszę Panie Modku, o nieusówanie tematu a najlepiej podpięcie na tydzień.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Według mnie dropią o wielee gorsze itemki niż w poprzedniej.;/ Ogólnie Pl robi to, żeby nie stracić graczy.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Według mnie to dobrze, bo niedługo fmsy +9 beda w itemshopie sprzedawac

Fms +9 z item shopu.. już nie przesadzaj ..

top najlepiej by było żeby moznało losować od 40 levelu i tyle :P

Opublikowano

PL schodzi na psy

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Według mnie dropią o wielee gorsze itemki niż w poprzedniej.;/ Ogólnie Pl robi to, żeby nie stracić graczy.

PL schodzi na psy

Tak, tak -_- Tylko, że to GF wprowadza ta tombole, a nie Polski Global. Wiec darujcie sobie.

Mi się event podoba. Ostatnio to była masakra(byli gracze którzy posiadali ponad 50 kont) Przynajmniej juz ceny kamoli na s26 bardzo nie spada.

Fakt, jest faktem. Szansa na dropniecie tej ,,nagrody głownej'' np. tego lwa jest mniejsza, posiadam tylko 2 konta :/

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma nic płacz że pl gówno nic się nie dzieje itd...

Dodali coś to łee sam syf...

Jak dla mnie pasuje na 7kontach sobie losuje dzisiaj x2 biala perła ;)

Tylko trochę szkoda że zmienili nagrodę z x2kamyk na x1kamyka i z x3b.p. na x2 b.p.

Mam nadzieję że znowu kupie komplet ulepszaczy na epika. :rolleyes:

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ogólnie z Metina robi się teraz takie masło maślane, kombinują jak mogą aby graczom "umilić" grę ale coś im to niezbyt wychodzi. Ogólnie z tą tombolą po skończeniu zębów orka to wyśmienity pomysł, ceny na serwerach tak nie pospadają, a graczom napewno nie chciało by się wykonywać na 10 kontach misji od biologa :D

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Tobola z wymaganiami Biologa została specjalnie wprowadzona, aby nakłonić osoby do korzystania z IS'a(itemek dla Biologa).

Opublikowano

a co wy byś Cię chcieli?z co drugiego losu kamyka?

To ma być formie upominku bardziej.

Tyle na ten temat :)

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Teraz Badziewnie Zrobili Metina :( Kiedyś Było Lepiej

Można Tylko Posiedzieć Przy Kominku I Powspominać Tamte Czasy :) No Nie ?

A Co Do Tego Teboli Czy Tobola To Badziewie ! Wygrałem Jakieś Tam Niebieskie Potki... Przesada !

XPlAl.png

Dasz Like ?! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...