Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Na Opcji Software

Plemiona xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktos z Was cheat ( najlepiej cos podobnego do wh ) do cs na opcji SOFTWARE.Gdyz nie moge zmienic na opcje OpelGl bo mi sie tnie komp i monitor co jakis czas gasi sie i zapala ;] ( fifa 09 chodzi normalnie ) ;/ I prosze nie wypisywac mi tutaj co mam zrobic zeby grac na opcji OpelGl bo juz z 5 razy instalowalem od nowa ster. a 2 cały format kompa i nic nadal to samo.WIec do sedna ;P szukam cheat'ow do Cs ns na opcji SOFTWARE za pomoc szacunek i opcja " pomogł "

Opublikowano

jak dla mnie to sprawdz styki karty graficznej i monitora bo to pewnie tego wina.

i najlepiej napisz jezeli oczywiscie wiesz ^_- jaki masz sprzęcior bo moze sie cos poluzowało a naprawdę cs jest ladniejszy w openGL :>

71170943.jpg
Opublikowano

wiem ze na opel Gl jest cs 100 razy lepszy jak nie wiecej ;d ale jak kupie sobie nowa kart. graf. i bedzie nadal to samo to napewno do Was napisze.

Gram na NS.

nie wiem czy te cheaty co podales dzialaja na opcji software ?

INTERESUJA MNIE TYLKO CHEATY NA OPCJI SOFTWARE !

Opublikowano

Kurfa po to je dałem,żebyś to sprawdził...

Leniu jeden.

The Great Legend...

U4558-1228754140.png

ubppoints.png
Opublikowano

a wiesz moze ktory dziala na opcji software ? bo nie chce mi sie wszystkich sprawdzac ;P

pobrałem tylko te na ktorych nie pisało

OpelGl hack.. ale nadal zaden nie działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...