Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia[PL][DEDYK]

Stuczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisano 03 maj 2012 - 18:35

elcardiapreahsns.png

dedyk.png

Czy jesteś na tyle odważny, aby stawić czoło potężnym potworom? Czy jesteś gotowy przezwyciężyć zło i ustanowić pokój na zawsze?

Ja, Gorogon, przywódca powstańców przyjmuję Cię w swoje szeregi, abyś pomógł nam w walce!

Musisz wiedzieć, że ta misja będzie najtrudniejszą w Twoim życiu, lecz jeśli będziesz walczył umysłem i ciałem na pewno osiągniesz swój cel.

W naszym świecie spotkasz wiele nowych potworów, ale prawdziwa walka zaczyna się kiedy osiągniesz wysoki poziom swojego bohatera.

parametry.png

cpua.png

2 x 4 x 2.13+ GHz

ramh.png

24 GB DDR3 ECC

netb.png

10 Gbps

linkiv.png

webbt.png

regzr.png

klient.png

rankh.png

10610835.png

ITEMSHOP JEST WYŁĄCZONY

statuszr.png

infozw.png

ulepszacze.png

Ulepszacze dla przedmiotów do 75 poziomu zostały usunięte całkowicie. Dalej ulepsza się tylko za pomocą pereł oraz broszurek szermierki.

expj.png

Szybkość zdobywania doświadczenia została odpowiednio dobrana, aby jak najbardziej uprzyjemnić grę i zwiększyć satysfakcję z gry.

yang.png

Tu poszliśmy na kompromis (początkowo chcieliśmy ustawić bardzo niski yang) i ustawiliśmy to na poziomie umiarkowanym (medium).

drop.png

Tutaj puściliśmy wodze fantazji i ustawiliśmy Wam bardzo wysoką szansę na drop przedmiotu - daje to każdemu szanse na posiadanie dobrego ekwipunku.

startjb.png

Na start gry otrzymujesz zupełnie za darmo cały ekwipunek na poziomie +9

na1lvl.png

Po osiągnięciu 9 poziomu postaci otrzymujesz kolejny zestaw darmowych przedmiotów.

na9lvl.png

npcz.png

zbroje.pngbronie.pngbronie2.pngbronie3.pnghandlarka.png

zamknieta.png

videop.png

Konkurs! Ogłaszamy konkurs na 3 (słownie: trzy) najlepsze Game-Playe / trailery z naszego serwera!

Możecie tworzyć kilka wersji - jeśli stworzycie dwa dobre filmy możecie zgarnąć dwie nagrody!

Nagrody to smocze łuski oraz wiele innych przedmiotów z Itemshop!

autorw.png

Serwera Elcardia nie trzeba nikomu przedstawiać. Jest to reaktywacja tego jedynego w swoim rodzaju serwera, który znaczył trochę więcej niż Metin2. Tu spędzali ze sobą czas ludzie o wspólnych zainteresowaniach, tu poznali się ludzie, którzy lubią spędzać podobnie czas. Serwer i postacie na nim przeistoczyły się w mini świat, w którym każdy swoją postacią tworzył część międzynarodowej społeczności. Realizmu dodawała możliwość rozmowy głosowej na kanale Team Speak3. Gracze spędzali ze sobą dużo czasu, na chwile nie zaznając nudy. Elcardia stała się miejscem dobrej atmosfery. Skąd wynikała ta atmosfera? Na serwerze grali starsi gracze (15 lat i więcej) ponieważ serwer nie należał do grupy 4fun, żeby coś osiągnąć trzeba było się trochę pomęczyć. Teraz, po roku wracamy, z ulepszonym systemem, plikami serwerowymi i lepszą administracją. Wielu z Was nie da nam drugiej szansy, ale Ci co grali na serwerze wiedzą co to za serwer, wiedzą że ma coś w sobie i jestem przekonany, że na pewno do nas wrócą. Zapraszam!

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Serwer normalny, zagrałbym jeżeli ktoś by mi powiedział, jakie bronie będą na 75lv +

I jakie będą "nowe" mapy, o ile takie będą + max lv i biolog?

I system ulepszeń.

pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Serwer juz troche stoi...

Kolejna prezka, prawie nic sie nie dowiedziałem.

Jeśli serwer ma funkcjonować jak jest pokazana ta prezka to ja podziekuje=S

Opublikowano

bo konta zostały przywrócone, coś w okresie wakacyjnym powstanie nowy server (s2) identyczny ale od nowa

daj mi trochę więcej czasu bo muszę spatchowac i przygotować

nie znam

czemu niby?

są nowe mapy np. zombie, max lvl 150

Pokaz ss i opisz wszystko.

Opublikowano

nie zrgram , nic sie z tej trzki nie dowiedzialem... ;(

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

Opublikowano

Brak rat serwera w %.

do tego prezentacja znajduje już się w dziale.

http://www.mpcforum.pl/topic/618896-elcardia-pl-dedyk/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...