Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick Kick!

torcida221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z P-serwerami otóż co gdzieś 5-10 min kicka (loga) mnie z serwa. Cheatów nie używam. Próbowałem robić defragmentacje dysku ale to też nie pomaga. Normalnie kickanie przy expieniu nie przeszkadzało by mi tak bardzo, ale nie mogę sobie przechodzić Dt czy rozwalać metków spokojnie bo zaraz kicknie. Macie jakiś pomysł na to? A może ktoś już miał taki problem? Co do neta to mam 5mb próbowałem tez na laptopie grać i też kicka. Obecnie gram na zpmt2 ale problem występuje na każdym priv serwie.

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Nie mam lagów, a co do sciągania to nic nie ściągam, nawet przy graniu wyłączam niepotrzebne procesy. Próbowałem też ustawić priorytet na wysoki ale to też nic nie dało

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

W PC: Windows XP SP3 Procek 2x2ghz ram 3gb(DDR 3) karta GeForce 8600. Laptop też nie najgorszy Windows Vista procek 2ghz karta intela jakaś ram 3gb

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Gram wojami albo surą WP, Serwery nie są przepełnione napewno, dziś np. wszedłem na serwer chyba skillmt2 czy jakoś tak i tez wywalało chociaż wszędzie pusto było

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano
Mam ten sam problem u mnie to wszystko przez spolszczenia od kamera przez niego wywala bo skillhack jest tam wbudowany

To Tak tutaj się z tobą niezgodze ponieważ sam na nim gram i niemam problemów oprócz ninji ,Więc nie wprowadzaj Ludzi w błąd

Opublikowano

jak masz to wyłącz niepotrzebne programy jak np. GaduGadu ,Skype,Messenger...(można ciągnąć w nieskończoność),a jakiego masz antyvira?

@edit jeśli masz Avasta to odrazu go wyłącz bo on może jest problemem (może mieć przypuszczenia o wirusie)

Opublikowano

Pisałem już że wyłączam all niepotrzebne procesy, Antywira na PC'ku niemam ;] a na laptopie mam norton internet security 2009. Co do routera to sprawdzałem czy bez niego nie bedzie kickać, no ale cóż kicka :/. A co do tego że mam zasłabego neta to 5mb nie wystarczy? Na metin2 PL jakoś starczał ;]

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

ja mam ruter, net 2mb/s i mnie tez kicka ;/

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

też mam Neostrade LiveBox nieograniczony transfer (dochodzi do 54mb czasem o.O) ale mnie niekicka chociaż przez cały dzień mam 520 kb/s

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

ja mam 2gb ram procesor 2.5 w dual core 4mb/s internet karty graficznej nie pamiętam ale mam 1gb i jest dobra ale mnie też często wywala według mnie to wina serwera a nie komputer

Opublikowano

Wina nie leży po naszej stronie tylko po stronie połączenie z chinami, bo my się z nimi łączymy nie rpzez główny kabel sieciowy jak z usa tylko za pośrednictwem innym komputerów. W praktyce to wygląda tak że dane muszą przejść przez 10000 modemów i mamy lagi + kicki.

Opublikowano

mnie tez kicka niekiedy.

a sciagnij zwyklego metka wrzuc spolszczenie nei od kamera i wtedy spróbuj

54585309939136444418.png

Opublikowano

Lub zainstaluj jeszcze raz m2 20080908 i jeszcze raz ściągnij spolszczenie i wrzuć może to da coś.

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

mnie tez kicka niekiedy.

a sciagnij zwyklego metka wrzuc spolszczenie nei od kamera i wtedy spróbuj

Edit;sorki ze napisalem to samo mialem laga neta i nie widzialem postow;)

54585309939136444418.png

Opublikowano

Co do plynnosci gry to gra chodzi świetnie 0 lagów, i tak z nienadzka kicka, właśnie ściągam odnowa metka Pl i zobaczymy co z tego bedzie

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...