Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected ] *NEW* NoName & xKarraka Production Back on the scene

Venezuela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319394218-U173186.png

*NEW* NoName & xKarraka Production Back on the scene

1319394209-U173186.png

Wszystkie opcje działają ! 

1319394236-U173186.png

8a289253997bdde3.jpg

1319394245-U173186.png

Windows 7 64 Bit

1319394199-U173186.png

https://www.virustotal.com/file/77421e3e1879321f138c294517afefa022f81f23f7f4bedf3186b54179379b3a/analysis/

1319394189-U173186.png

http://speedy.sh/xB7fF/NoName-xKarraka-Production.zip

LICZĘ NA LIKE !

xterroriiizm.png

5298185084f5deb3d2b572.png

Opublikowano

mam widnows xp 32bit i działa śmiga rewelacyjnie ale właśnie żeby te bronie dało się ustawić i nie wywalało to by było super

Opublikowano

ściągnałem ten plik 300kb, i gdy próbuje go rozpakować przez winrara to wyskakuje jakiś błąd że nie znalazło aplikacji.

Opublikowano

Widzę, że znowu jest problem z nowymi użytkownikami, bo już kilka osób pisało o WB (Weapon Blinder). Ta opcja zawsze crashuje kiedy się strzeli w coś i nie da się tego zrobić, bo informacje o DMG czyli ile broń ma zabrać po strzale jest na serwerze i serwer wyrzuca, bo zauważa, że tej broni nie powinno tam być.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

ściągnałem ten plik 300kb, i gdy próbuje go rozpakować przez winrara to wyskakuje jakiś błąd że nie znalazło aplikacji.

Spróbuj jeszcze raz na spokojnie.

Pobierz hacka

zrób folder o nazwie "hack do warrock" na pulpicie

wejdź do WinRar (tam gdzie masz hacka)

kliknij wypakuj do lub extract to (zależy czy masz wersję polską czy nie)

i wybierz folder o nazwie "hack do warrock".

Opublikowano

Widzę że nie wszystkim to śmiga więc pozostaje mi tylko zrobić poradnik jak wypakować cheata , ach ta Polska prymitywna^^^^

xterroriiizm.png

5298185084f5deb3d2b572.png

Opublikowano

przepraszam, ale napisale wczesniej to: mam problem wlanczam hacka na weopan binder i wybieram sobie jakies bronie i po chwili mnie wywala z warrocka. czemu? i tez mam win 7 32bit i mnie wywala a tamten kolega napisal ze mu nie crashuje

Opublikowano

przepraszam, ale napisale wczesniej to: mam problem wlanczam hacka na weopan binder i wybieram sobie jakies bronie i po chwili mnie wywala z warrocka. czemu? i tez mam win 7 32bit i mnie wywala a tamten kolega napisal ze mu nie crashuje

Opcja weapon binder crashuje w każdym hacku! Można sobie wyciągnąć broń ale jak się nią strzeli to od razu wywala z gry... Jest ona po to żeby sobie pooglądać tylko bronie. Z tego co wiem to można używać adrenaliny i staminy na tej opcji.

Opublikowano

Jedyny hack d3d ktory mi nie laguje ;] Swietna robota panowie. Jedynie czego mi brakuje do pelni szczescia to opcja minimalizacji (wiekszego zwiniecia) okienka menu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...