Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie MP7A1

Kemis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj około wieczoru za kupony będę mógł sobie kupić broń mp7a1, czy miał ktoś z nią styczność? jak się ona sprawuje, jaki ma odrzut, ogólnie chciałbym dowiedzieć się wszystkiego co możliwe. Wiem że dopóki sam nie spróbuje to się nie dowiem ale chciałbym poznać Wasze opinie.

Opublikowano

Witam. :) Mp7a1 to jedna z najlepszych broni jakie są w grze :) odrzut ma mały i recoil tez mały można powiedzieć . Posiadam mp7a1 i według mnie to najlepsza broń dla medyka :)

czarna95.png
Opublikowano

Mogę potwierdzić jest to bardzo dobra broń ma recoil taki jak większość broni ale da się to ogarnąć, damage jest wysoki i dobry. Fajnie się z nią biega i strzela. Nie mam do niej zarzutów więc kupuj. Co dwa posty to nie jeden :P

Opublikowano

Witam :D

broń u mnie sprawuje się wyśmienicie.Nie trzeba umieć panować nad brońmi takimi jak np.Famas,m134 żeby nią zabić kilku na raz.Recoil ma taki jak większość broni ale da się ją ogarnąć.Polecam naprawdę .

Jak pomogłem daj like.

To nie boli xD

Opublikowano

Zajebista. Miałem mp7a1 4 razy (czyli łącznie pare miesięcy) i powiem ci , że nie zauważyłem żadnych minusów co do tej broni. Nie dość , że pojemny magazynek (40 ammo) , poniżej średni odrzut to do tego jeszcze dobry dmg. Polecam.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

MP7A1 Jest To Najlepsza Broń Po K1 Mi SIe Wydaje.

Super Sie Niom Gra. Ogarniesz Ją Już Po 1 Mapie.

Jak Masz 5TH To Polecam Z K1 :D

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

MP7A1 Jest To Najlepsza Broń Po K1 Mi SIe Wydaje.

Super Sie Niom Gra. Ogarniesz Ją Już Po 1 Mapie.

Jak Masz 5TH To Polecam Z K1 :D

Niom? W sumie to też zależy od gustu . Może dla niego lepszy jest k1. Masz racje trzeba mieć premke i 21 lv , albo za g1 kupić , ale przecież on wyraźnie napisał , że chce ta z cuponów :angry:

1361453243-U739101.png

Opublikowano

tak broń mp7a1 jest jedną z najlepszych broni w grze polecam ją sam gram nią pod nickiem: kryspek1223, nie używam hacków

Opublikowano

lepiej sobie kupić snow version z tłumikiem. Nie słychać jej a jest zabójcza. Ahh narobiliście mi chrapki. Ide chłopaki Ponakurfiać z Gold mp7a1.

Pozdrawiam i zapraszam na grę na PW:

Nick p0lskimistrz.

Masz racje lepiej tylko , że :

Cześć, dzisiaj około wieczoru za kupony będę mógł sobie kupić broń mp7a1, czy miał ktoś z nią styczność? jak się ona sprawuje, jaki ma odrzut, ogólnie chciałbym dowiedzieć się wszystkiego co możliwe. Wiem że dopóki sam nie spróbuje to się nie dowiem ale chciałbym poznać Wasze opinie.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Kupuj tak Ci radzę. Miałem mp7a1 i mam jeszcze (już nie gram) i dobrze się sprawuje. Mały odrzut, dobra celnośc, duże dmg i speed ma sporego.

Daj like to nie boli a mnie wspomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...