Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodac takie subforum

• TAK
      4
    • NIE
      9
    • Czytam tagi (tak i nie )
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim mam taką propozycje by dodać do działu minecraft subforum Xbox360 czemu ? bo wyszła ta gra i czuje że będzie duże zamieszanie zapisywanie sie na gre/pomoc/ czy sie oplaca/ i wiele wiele innych pytań.

Nie hejtować mi tu :ninja:

Opublikowano

Od tego jest główny dział mc, a minecraft to minecraft, ten na xbox-a nie różni się od tego na PC-ta... A od zapisów jest ten temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/569046-zapisy-na-lets-play-oraz-wspolna-gre/

Na nie.

Opublikowano

Zauważ że 99% działu piszecie o pc i zapisy też na pc a może ktoś chce tylko xbox ?;>

Jeśli będzie zakładał topic to da prefix [XBOX], a w temacie z zapisami napisze, że szuka graczy do gry na xbox'ie. :)

Admin Cienia
Opublikowano

Zauważ że 99% działu piszecie o pc i zapisy też na pc a może ktoś chce tylko xbox ?;>

Skoro większość użytkowników pisze o wersji na pc, to tym bardziej zainteresowanie sub-forum "x-box" będzie znikome.

Dlatego na chwilę obecną nie ma potrzeby jego tworzenia.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tcq, co z tego, że znikome, przecież forum działa dla userów a nie dla większości.. W dodatku, nawet "minecraftowa" mniejszość to i tak sporo osób..

Jestem na tak, z tego co wiem to gra ma wsparcie kinecta i może z czasem będzie miała komendy głosowe jak np Skyrim.

Opublikowano

Nie, wystarczy wejść w konsolę xbox360 i pisać o tym, zrobić np. dyskusje tut'y czy co tam chcecie.

btw - nie długo na kinecta, będęm bij pajonki renkom, lol.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Admin Cienia
Opublikowano

Tcq, co z tego, że znikome, przecież forum działa dla userów a nie dla większości..

Zgadzam się z Tobą, jednak użytkownicy mogą użyć np. odpowiedniego prefiksu.

Po za tym na przykładzie obecnie istniejących sub-for widać, że mało kto zamieszcza tematy w

odpowiednich działach, zupełnie tak jakby stanowiły utrudnienie. Choć powstały z przeciwnym zamierzeniu.

1294477714-U1.png

Opublikowano
Minecraft XBox360, PlayStation, Mobile.

Dobrze, ale chyba modyfikacji do tej gry nie będziesz wgrywał na Smartphony....

Mogę się założyć, że wcześniej czy później taki dział powstanie, bo będzie się działo.

Lepiej zrobić już takie subforum, to naprawdę kosztuje administrację tak dużo ?

Rzadkość może i rzadkość, ale dzięki temu użytkownicy będą mogli szybciej przejrzeć tematy, które ich interesują, a nie grzebać i szukać tematów o Minecraft PC.

Opublikowano
Jeśli będzie zakładał topic to da prefix [XBOX], a w temacie z zapisami napisze, że szuka graczy do gry na xbox'ie.

To samo, NIE.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Piszę jeszcze raz ;)

Można dodać do testu bo znam kilka osób z tego forum co szukają wiadomość w google na ten temat a przecież można zrobić subforum i tam by były te informacje

Opublikowano

Piszę jeszcze raz ;)

Można dodać do testu bo znam kilka osób z tego forum co szukają wiadomość w google na ten temat a przecież można zrobić subforum i tam by były te informacje

Wystarczy wejść do konsol i tam zadać pytanie, w czym problem?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Aktualnie tych tematów nie jest dużo. Jak będzie większe zainteresowanie to może wtedy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...