Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] KASSADIN

0adax0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM MAM problem z ogranieciem postaci ktora jest kassadin

.. nie wiem jakie como nim mozna robic oraz jakie itemy HELP

PS :wiem ze powinienem pisac w dziale wybieranie championow ale tam czeka sie na odpowiec 2 dni Prosze Nie zamkajcie

Opublikowano

Combo? R + Q + E i ewentualnie W i auto attack.

Itemy? Sorce, RoA, Rabbadon, Void Staff, Abyssal Scepter, jeśli poczebujesz więcej hapsów to Rylaja jak arma to Hourglassa.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Combo? R + Q + E i ewentualnie W i auto attack.

Itemy? Sorce, RoA, Rabbadon, Void Staff, Abyssal Scepter, jeśli poczebujesz więcej hapsów to Rylaja jak arma to Hourglassa.

a kostur archanioła ????
Opublikowano

Jak dla mnie to useless (bezużyteczny item), ale jak uważasz, że szybko z many się sypiesz to na początku kupujesz łzę, stackujesz ją, w tym czasie kupujesz RoA + Rabbadon i wtedy Kostur możesz :)

Sam osobiście nie kupuję Archangela. RoA w zupełności mi wystarcza, a jak jeszcze Blue dostanę to już nie ma opcji, żebym się z manki posypał (chyba, że masz zamiar ulta stackować i wpadać :)).

Gold Member

nvm

Opublikowano

Kostur będzie na niego Useless, ale zawsze możesz spróbować.

Polecam kupować Sorcerki, Rabadon, RoA, Coś na manę, Rylai ew.

Opublikowano

@Kleas

Co to za syf? Zhonya ringu już dawno nie ma chłopie a lich bane się nie przydaje na kassadinie bo wszystkie spelle ładuje od razu.

Sorcerki, Mejai's soulstealer, Rabadon, RoA to jest core wd. mnie , potem void staff jeśli przeciwnicy budują magic resisty, banshee jeśli ty potrzebujesz magic resistów i zhonya hourglass - duży kop do AP i małe survi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...