Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bład w maszynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuje mi taki błąd w maszynie ( i nie moge sie zalogowac) :

grind# Assertion failed: (m_pUsedList==NULL && "CDynamicPool: :~CDynamicPool( ) - NOT Clear"), function ~CDynamicPool, file ../../comon/pool.h, line 41.

Dodam ze dodałem npc zresetowałem maszyne i od tej pory blad wystepuje...

Zmieniłem plik npc na stary, ale to nie pomogło.

Proszę o pomoc.

Sygna.jpg
Opublikowano

Musiałeś gdzieś pominąć tabulację albo coś źle edytować w pliku który dodałeś. Spróbuj edytować jeszcze raz albo w miarę możliwości wgrać wcześniejszy plik jeszcze przed edycją.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ale ja nie dodawalem mapki tylko npc na mapce chunjo m1 i nie pomyslalem zeby zrobic kopie tego pliku:-( Mam oryginalne nie edytowane pliki serwerowe gdzies na kompie jak je zamontuje na nowej wirualnej maszynie to moge jakos przezucic ze starych plikow serwerowych do tych nowych rafine_proto i item_proto? Bo tam duzo rzeczy zrovilem (calkiem nowy system ulepszen) . Chyba ze upnie mi ktos plik npc z m1 chunjo. Mam pliki by takiniesmialy.

Sygna.jpg
Opublikowano

Znalazłem błąd: przeszedlem do nastepnej kolumny raz za pomoca spaci a nie tabulatorow:)

Dziekuje za pomoc, oczywiscie like Was wszystkich:)

Do zamkniecia;)

Sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...