Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] battlefield na YT

pawk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muzyka taka sobie, film niezbyt zachęcający, mało efektów, w niektórych miejscach za bardzo wolne spowolnienia, dodaj dzwięki gry,

Opublikowano

O stary, zapomniałeś o jednym jak robiłeś z Affter Effects albo Vegasie. Przy trzęsącym się ekranie trzeba najpierw go powiększyć aby wyszedł po za całą ramkę, wtedy nie będzie tych czarnych pasów -,-

OndteAw.png
Opublikowano

Ten trzęsący się ekran dodało mi niestety sam YT, zapytało się czy zlikwidować ruchy na ekranie wcisnąłem ze tak i widzimy co wyszło. Nagrywam Frapsem w full HD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Beznadziejna muzyka, Zwolnienie/Przyspieszenie w lepszych momentach, i lepsze efekty by się przydały. GP niczego sobie.

Opublikowano

1. Napisze dosadnie i mam nadzieje że zrozumiesz. Jeżeli u Ciebie na kompie wszystko wygląda elegancko, pierdol to że yt sądzi że są jakieś problemy z filmem :)

2. Nagrywaj w rozdziałkach HD odpowiednich do rozdzielczości renderingu, zapewni Ci to najlepszą jakość. W 1 filmiku wyszło perfekt ale muzyka :P

3. Muzyka pasująca do tempa akcji

4. Slow motion przy fajnych killach to podstawa :) Mógłbyś tego trochę częściej używać.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...