Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeoNaruto 24/7 !

kamse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banneramu.jpg

Witaj poszukiwaczu przygód ! Mam zaszczyt przedstawić ci New Era of Naruto. Jest to serwer związany z Anime Naruto. Znajdziesz na nim wiele ciekawych systemów takich jak:

-Sagi.

-Misje wszystkich rang D,C,B,A,S,SS

-Testy na Gennina, Chunnina, Jounnina, Anbu, Akatsuki, Sannina, Kage.

-Wielu NPC od zadań u ,których zdobędziesz sporo doświadczenia.

-Transformacje ( Każda postać ma po 7 transformacji)

-Nowe Jutsu (techniki)

-Piękne grafiki upodabniające do tych z Anime.

-Nowe monstery.

-Wioski zgodne z Anime.

-Profesje: Naruto, Sasuke, Sakura, Neji, Kiba, Lee, Gaara, Itachi oraz nowa profesja Suigetsu.

INFORMACJE:

Account Maker - NeoNaruto.no-ip.pl

Forum serwera - NeoNaruto.forumpl.net

*EXP x15

*Skill x30

*Chakra LVL x10

*Uptime 24/7

*Ilość miejsc na serwerze: 150.

Serwer powstał stosunkowo nie dawno bo 28 Marca. Każdy ma szanse być najlepszy. Silnik utrzymuje się ,na serwerze dedykowanym co zapewnia ci 24/7 czasu Online gry ! Kiedy masz ochotę wtedy wchodzisz.

15908705512384289560.jpg

73393592148643564949.jpg

raz2.png

ryuuf.png

razen.png

up3d.png

tobimask.png

questap.png

jedenv.png

akka.png

ssak.png

forumyn.png

Opublikowano

super server! Częste zmiany! Wspaniali ludzie , nie idzie się nudzić. Server stoi na dobrym dedyku więc lagów nie ma. Gra sporo osób. Server ciągle udoskonalany . A co najważniejsze nie musisz mieć nie wiadomo jakiej ilości kasy żeby tu grać! Za rl pieniądze można kupić tylko wygląd i pacc. Co starcza na opłacenie dedyka! Nie ma item shopu więc nie wygrywa ten kto ma więcej kasy a liczy się zażartość i wytrwałość!

Musisz Tam Być ! Szczerze polecam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Coś mi się wydaje ,że kłamiesz. Dlaczego? Dlatego ,że grafiki u nas na serwerze są nowe i na tego typu serwerach takich nie ma. Gracze nie przyjemni ? Dziwna sprawa bo wszędzie właśnie mówią ,że takich graczy jak tutaj nie widzieli ponieważ są tak pomocni. PVP? To nie jest serwer do PVP i każdy gracz na tym serwerze o tym wie. Po Deadzie nic ci nie spada więc nie wiem w czym twój problem.

Opublikowano

Przepraszam odrazu za offtopic ale do rzeczy.

nowe grafiki ? hmm może poszczególnych itemów a tu mowa o postaciach, skilach i większości przedmiotów (dos się kłania i wszelakie inne serwery) a o mapie nie wspomnę.

co do graczy niewiem może ja trafiłem na takich i czy ja powiedziałem że mam problem ja tylko wyraziłem opinie na temat serwera

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest nudny, same wielkie lvl i blokują, ja daje 4/10 za chęci.

1340532005-U607977.png

15 postów

30 postów

50 postów

100 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...