Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przeróbka psp

Zamari20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka kupiłem sobie psp e-1004, i jestem nowy w tym. Chciałbym przerobić je żeby działały na nim gry ISO pobrane z neta. Mógłby ktoś mi napisać jak to zrobić,a także jak zacząć z psp?Nie mam dostępu do internetu w psp.

Pozdrawiam

Będą Like'i za pomoc.:)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/543951-spis-wszystkie-poradniki-w-dziale-psp/

Tutaj jest spis tutoriali na psp, ale na początku sprawdź jaki masz soft jeżli nie wiesz jak to zrobić wejdź kolejno Settings -> System Settings -> System Information. Jeżeli dowiedziałeś się jaki soft znajdz w tych poradnikach przeróbkę na swój soft. Jeżeli nic nie zrozumiałeś to po prostu wejdź w ten link i jeśli jesteś inteligenty to sobie poradzisz :)

Opublikowano

Jaka jest różnica między trwałą a nietrwałą?;] mam softa 6.60.

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Przy trwałej tracisz gwarancje i jest nie cofalna, a przy nietrwałej masz ciągle gwarancje i jest cofalna.

cofalna - jest takie slowo???

image.png 

Opublikowano

cofana jak już:D

To chciałbym mieć trwałą.

Opublikowano

UP:

Licz się z tym że tracisz gwarancję.

Coś zwalisz z plikami do przeróbki i masz gwarantowanego bricka i dupa.

Nowa płyta główna 400zł.

I nie zwrócą ci gwarancji.

Ja miałem rok oryginalke drugi rok przerobioną nietrwale a do teraz trwałą.

Na początek nie jedź ze spustem. Zacznij od nietrwałki i potem się przerzuć. Zapoznaj się z urokami przerobionego psp.

Opublikowano

hmmm...masz racje z tym co mowisz:D

To jak sobie przerobić np. na rok?

Opublikowano

boże święty, nie strasz go bo nie ma sensu. popsujesz PSP TYLKO jeśli przy przerabianiu wyjmiesz baterię/PSP się wyładuje a to może się stać zarówno przy trwałej jak i nie trwałej więc nie masz się czego obawiać, wgraj trwałą jak chcesz bo to proste.

fs_overall.png

Opublikowano

Czyli mogę sobie przerobić psp na stałe i będę miał gwarancje?:D Jak tak to fajnie ;P

I dziękuje za odpowiedzi:) Można zamknąć już temat;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...