Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Nowy punkt w regulaminie

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taka mala propozycje by kazdy kto napisze jakis idiotyczny post typu "lol lepiej kup slownik", " o czym ty pierdolisz, wez wyjdz" itp. bez zadnego przedpiska ze przepraszam jesli kogos obrazam czy obrocenia tekiego posta w zart bylo karane warnem 1%

Nie chodzi mi zeby wszyscy na forum sie kochali tylko zeby byl jakis poziom, zamiast "Idioto kup slownik a nie za fora sie bierzesz" - " kurde koles wiesz, zrobiles blad (jakis tam w pisowni i wskazanie go)" to mysle ze wtedy osoba z bledem zareagowala rownie lub w pewnym stopniu kurturalnie

(Nie mam na mysli tlko postow na temat ortografi ale i innych tego tupu nie pomocnych a przyprawiajacych mnie o bol glowy)

Blagam o jako taki poziom na tym forum :/

ps. jesli popelnilem jakis blad prosze o grzeczne wskazanie go a ja podziekuje i go poprawie, mam pewne problemy z pisownia (nie zadna dysortograwia bo moim zdaniem to gowno prawda) tylko zwyczajnie mam z tym problem... przepraszam i dziekuje

Opublikowano

Mialem na mysli ogolna nienawisc i brak empatii u uzytkownikow, moze koles napisac cos na temat a potem napisac cos do innego, jednego to wkurwi az wyjebie w kompa, drugi wezmie to do serca, trzeci tez bedzie bluzgal a czwarty bedzie mial to w dupie i chodzi mi o pierwszych dwoch

@down

no wlasnie nie widze zeby bylo to jakos respektowane, ze niby ja sam mam takie posty reportowac czy to robota dla modow?

@2down

dziekuje :)

Opublikowano
4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum lub spójność wątków, w szczególności poprzez: - pisanie postów odbiegających znacząco od tematu głównego - niestosowanie się do zasad ortografii - wulgarne wypowiedzi - wypowiedzi tzw. zaczepne pod adresem innych Użytkowników - wypowiedzi, które w swej treści mogą burzyć porządek i relacje między Użytkownikami Forum - pisanie językiem niezrozumiałym lub budzącym wątpliwości, co do intencji - wypowiedzi zaburzające poprawną komunikację między Użytkownikami Forum, - odsyłanie Użytkowników do innych serwisów w celu uzyskania odpowiedzi, może zostać upomniany prywatnie, publicznie, może otrzymać negatywną reputację, może otrzymać oficjalne ostrzeżenie, może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony, a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...