Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Cała prawda o balmorze i fubu ;]

Gość `NJoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo ludzi z mpcforum gra na serwerze balmora.pl, tak więc zdecydowałem się wrzucić tutaj SS jak zjebany admin fubu rozdaje itemy :

0417140941.jpg

Jak widać daje mi stal szaman, w eq mam jeszcze na sure, którą mi dał wcześniej. Obie były ( sprzedałem za zł ) +9 czyste.

Wcześniej założyłem temat z czarowanym na P na poziomie 25lv. Skilla dał mi fubu :> Tego udowodnić nie mogę, no ale kto uwierzy to nie straci czasu na tym syfie. Bambus3k i Małysz są o tym poinformowani, więc fubu niedługo wyleci :]

Opublikowano

fubu to robi, aby spłacić to, co stracili. Nie gram już w metina, dzisiaj na balmorze mi ukradli 2,5kkk+, więc pozdro :)

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

i dobrze niech wylatuje ;] i tak sie gówno zna na pluginach itd

ehh.. ja też się nie znam na pluginach w metinie :( hmm... takie proste pytanie jak osoba sponsorująca dotąd serwer (wnioskuje to z własnych obserwacji) ma wylecieć z własnego serwera? <gruba rozkmina>

Opublikowano

ehh.. ja też się nie znam na pluginach w metinie :( hmm... takie proste pytanie jak osoba sponsorująca dotąd serwer (wnioskuje to z własnych obserwacji) ma wylecieć z własnego serwera? <gruba rozkmina>

balmora zostanie wyłączona, Fubu mysli o S2 HGAHAH

Opublikowano

Tylko że to fubu zalozyl serwer

pff... fubu raczej rozreklamował go :)

Bambus3k odwala za nich robotę, bo "fóbófowi" dupy ruszyć się nie chce-.-

raczej nie wyleci...

PS. Fubu nie wie co to fbsd <3 , a dopiero on ma stawiać serwa O_o

Opublikowano

po 1 to co sie dzieje na balmorze wie 2/4 graczy juz od dawna ;)

i ten plan s2 by FuBu nie wypali chyba ze znajdzie lepszego technika niz babmbus3k ale w to watpie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...