Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Minecraft_server.jar z mo creatures

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym z kolegą pograć na modzie mo creatures, lecz mam non stop problem z modloaderemMP pod server ... Po godzinie męczenia się nie udało mi się tego zrobić więc zwracam się do was: czy ktoś, kto umie, mógłby mi zrobić minecraft_server.jar z wgranym modloaderemMP i modem mo creatures? Za zrobienie tego będę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Ahh znalazłem to już wczoraj, lecz zapomniałem odpisać. Więc tak: Serwer działa z mo creatures, lecz ja nie mogę na niego wbić (czarny ekran). Skopiuję 3 linijki z tego, co wyskakuje:

[iNFO] mati08 [TU JEST IP ALE NIE PODAM] logged in with entity id 1061 at (-219.28125, 107.0, 261.0625)

[iNFO] mati08 joined with: [DrZhark's Mo'Creatures v3.5.0 (MC 1.2.5), ElementalCreepers 1.2.4, RecipeBook 1.2.5, WoolToString null, MinecraftForge 3.1.3.105, MoreCreepsAndWeirdos ver 2.55 for Minecraft 1.2.5, ReiMinimap v3.0_06 [1.2.5], TooManyItems 1.2.5 2012-04-13, ModLoaderMp 1.2.5v1, StoneArmor MoreRandomThings V1.2 If you see this then you did something wrong and I know that it says StoneArmor but don't worry the whole mod is installed!!! =D, ReiMinimap v3.0_06 [1.2.5], DrZhark's Mo'Creatures v3.5.0 (MC 1.2.5), Pamfood 1.2.5]

[iNFO] mati08 lost connection: disconnect.genericReason

PS.2. Żeby nie było, nic w tym tekście nie zmieniałem (a ta buźka "=D" tam już była), tylko tam gdzie było moje IP, w tym tekście wymazałem, więc żeby nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...