Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do Priv Serwera WarRock

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie czy ten priv to jakiś dobry tzn czy dodają jakieś bronie free czy cokolwiek? czy tak jak eu ??Dokładniej proszę opisać za dobre info co i jak sypnę małe co nie co:)

Opublikowano

Dobra ale dalej mało konkretnie czyli aw wszystko jest w is za dinary i cash które dostajesz za freekoo od twórców czyli all za free można kupować ile się chce ?? wszystko bez premium i bez lv o to mi chodzi;)

Opublikowano

Mało graczy aż tak to nie jest. Zawsze jest około 30 online. A najczęściej pod wieczór około 70.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Close Beta Testerzy dostali premium i mają wszystkie bronie, teraz jak ktoś się loguje etc. ma bronie które są mu przyznane na początku gry.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Wiec ogólnie nie ma wszystkich broni ale jest wiele dodanych, bez premy ich nie kupisz, preme sie dostawało za close beta testy.

Więc możesz popykać na broniach które normalnie też są bez premy i kilka innych których nie ma w IS.

Zero lagów i hacków to naj naj zaleta.

Wiesz że nie grasz z dziećmi.

I musisz uważać bo jak mózg Ci się przyzwyczaił do WR Inter to wydaje Ci się, gdy ktoś kto leży kto do Ciebie strzela, to wydaje Ci się że zwłoki kogoś kto się jeszcze nie zrespił cię naparzają.

I teraz wystarczająco dużo?

Opublikowano

Sciągnałem i piszę nie można połączyć się z serwerem patchy ten najnowszy patch 700kb chcę wypakować ale hasła nie mam proszę podać hasło lub wstawić tutaj do pobrania dam I like

Opublikowano

Sciągnałem i piszę nie można połączyć się z serwerem patchy ten najnowszy patch 700kb chcę wypakować ale hasła nie mam proszę podać hasło lub wstawić tutaj do pobrania dam I like

hasło to wrpsp.eu

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Bronie mają być wszystkie. Plan jest taki UO/BG, Damage, ItemShop. UO/BG jest już prawie zrobione lub zrobione. Nie wiem bo ostatnio nie gadałem na TSie i nie grałem.

snikersproject1.png
Opublikowano

Ale super normalnie woow ileś tysięcy dinarów 10k credytów i co mogę za to kupić ? gówno wielkie bo all premium najlepsze dziękuje wole eu

Opublikowano

A idz w pizdu! Bo już mnie te dzieci wkurzaja...pisalem że na samym końcu będą robić item shop? Fakt nie które bronie będą za premium ale zauwaz że tych broni będzie więcej. Takie bronie jak g36 lub aks itd. pewnie będzie do kupienia za dinary

snikersproject1.png
Opublikowano

Ale super normalnie woow ileś tysięcy dinarów 10k credytów i co mogę za to kupić ? gówno wielkie bo all premium najlepsze dziękuje wole eu

Wyobraź sobie, że to dopiero beta....

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Gdy skończy się beta to i tak usuną wszystkie konta i będzie trzeba zakładać na nowo. Wtedy nikt nie będzie miał premium ale będzie na pewno możliwość kupna. Więc spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...