Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] co na topa / jungle?

12wertpos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli chcesz możliwość i topa i jungli to ja bym kupil lee sina ,bonus brak many (mimo to za RP nigdy nie bede kupowal champow wg mnie szkoda wydawac RP na cos co mozna miec za ip ale to moje zdanie)

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Lee sin - robiony pod off tanka ma super dmg z Q(z którego trzeba trafić, potem dolatuje się do przeciwnika), dość dobry slow z E - akurat na jungle i solo top.

Opublikowano

Dobrym pickiem byłby Lee Sin.

Jungle robi dobrze, solo topa utrzymuje bez problemu.

Dzięki q widzi inv. champy, ogółem jest bardzo dobrym offtankiem.

Opublikowano

Pod jungle Lee. Na SoloTopa ja bym brał Riven / Renektona. Rivenka masa ccków, praktycznie nie do zgangowania, robi niezły dmg, wszystkie przeliczniki pod AD, przyjemna w rozgrywce.

he?

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Opublikowano

Na solo topa możesz iść Mordekaiserem. Jest to bardzo sila postać z obszarowymi skillami i strasznie mocnym ulti

Opublikowano

Jak dla mnie WW dobry build i nikt cie nie uwali solo , dobre ulti zawsze podczas tf można na najbardziej nafeedowaną postac rzucić a reszta teamu tylko pomaga dobic :)

Opublikowano

WW / Riven / Lee / Udyr.

Nautilus tez jest dobry jak sie ogarnia ale to juz wyzsza liga tu i tu jest op ;> .

Skarner tez jest dobry tu i tu na topa jak dla mnie najlepsza kontra na riven, jak wiesz jak grac nie ma szans.

Opublikowano

Na solo topa możesz iść Mordekaiserem. Jest to bardzo sila postać z obszarowymi skillami i strasznie mocnym ulti

Tylko ze mordekaiser na topie jest kontrowany przez wszystkich bruiserow, a do jungli sie nie nadaje

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Lee, olaf, voli.

Olaf sprawuje się bardzo dobrze tu i tu, "true dmg".

Na Lee musisz nauczyć się wykorzystywać passyw.

Voli ma świetne ganki, jak i dobry solo.

Wybierał bym między tymi trzema championami.

Opublikowano

Lee jest dość mocny w topie i jungli tyle ,że trzeba go ogarnąć

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

A ja Ci mogę polecić Skarnera, obecnie tier 1 jungler.

+Łatwa jungla i niezłe ganki

+Spamowalny slow w Q (3,5s cd)

+Tarcza i zajebisty bonus do MS w W skillu

+Ulti, jeśli team chodź trochę ogarnia to każde jego użycie będzie się kończyło killem.

+Passyw świetnie zgrywający się z Q

+Nawet budując go pod twardego offtanka robisz niegłupi dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...