Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Zbugowany claymore

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zakupiony przeze mnie claymore zaczął szwankować.

Ustawiam go sobie pod drabinkami i jak sobie odejdę i ktoś w nie wejdzie to fajnie wybucha sobie i rani kogoś. Ale jak jestem przy nim lub niedaleko niego to nawet nie zdąży wybuchnąć tylko od razu słyszę dźwięk i gra mi się zacina i nie "odcina".

Komentarze typu:

"reinstal"

"Check files"

"Sterowniki zaktualizuj"

"Nie mam pojęcia od czego to jest"

Proszę darujcie sobie takich z wiadomych powodów.

Opublikowano

to jest bug że jak do nich strzelisz np. z MAG-7 to one same wybuchają najlepiej żeby zrobili te cudowne na pilot :D miały większe DMG chociaż

ironweek.png

Opublikowano

Napisz ticketa o tym bugu. Lub jak na chacie bedzie Dogde-The-Mod to poinformuj go o tym. ! On coś z tym zrobi.. Ja takich problemów z tym nie mam.. ! Ale może to być też karta graficzna.. !

Opublikowano

Napisz ticketa o tym bugu. Lub jak na chacie bedzie Dogde-The-Mod to poinformuj go o tym. ! On coś z tym zrobi.. Ja takich problemów z tym nie mam.. ! Ale może to być też karta graficzna.. !

@up nie krzycz

watpie zeby znalazlo sie rozwiazanie pozostaje format

Format odpada. Poza tym co ma piernik do wiatraka ( przecież to jest moment wybuchu i mi warrock zacina. Jakby jakiś crash bug czy cokolwiek

Karta graficzna nie zawodzi.

I to mi się dzieje nie tylko z moim claymorem.

Jak ktoś postawi i ja w niego depnę to lagg.

Opublikowano

Format odpada. Poza tym co ma piernik do wiatraka ( przecież to jest moment wybuchu i mi warrock zacina. Jakby jakiś crash bug czy cokolwiek

Karta graficzna nie zawodzi.

I to mi się dzieje nie tylko z moim claymorem.

Jak ktoś postawi i ja w niego depnę to lagg.

Kup se lepszego neta albo kompa.Może nie masz aż tak "Pr0" Neta dlatego jak ci się zacina już nie możesz grać twój net/komp nie wytrzymuje.

b.t.w

Jak ci się nie podoba moja odp/pomoc to usuń claymore i po kłopocie

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Witam. Miałem taki sam problem kiedyś ale w winchesterem, gdy strzeliłem gra się zacinała, rozwiązaniem był tylko reset komputera. usunąłem broń i mogłem grać . Później po up datę bug się naprawił. Musisz czekać do updatę lub format. To powinno pomóc. Jeśli pomogłem daj like:)

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

Kup se lepszego neta albo kompa.Może nie masz aż tak "Pr0" Neta dlatego jak ci się zacina już nie możesz grać twój net/komp nie wytrzymuje.

b.t.w

Jak ci się nie podoba moja odp/pomoc to usuń claymore i po kłopocie

Dżizas.

Proszę nie wypowiadaj się więcej w moich tematach. Błagam

Nie po to płaciłem za claymora aby go usuwać -.-

Mam wystarczającego kompa. Pr0 to jest 24 gb ramu i 2 zintegrowane karty graficzne -.-

Nie jest zły więc nie pierdziel jak mówię że jest dobry.

Opublikowano

Od nowego update'a claymore są zbugowane. Jest też podobny bug jak się rzuci claymore i na nie potem M14 to wszystkich w roomie wywala z gry CRASH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...