Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do umawiania gier w co-opie

Larala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka! Szukam drużyny do Mass Effect 3 na PC.

Nick Origin: MerrPL

Mikrofon: jest(bardzo dobry ;) )

Wiek: 14 lat(może nie będzie słychać, bo nie przeszedłem jeszcze mutacji, ale nie mam głosu jak Klocuch12)

Preferowana klasa: Żołnierz lub Adept

Komunikator: obojętnie, ale najlepiej Skype lub ten wbudowany w grę. Skype podam na PW w razie zainteresowania się grą.

Mikrofon obowiązkowy.

Szukam osób chętny do gry dla fun'u. Jeśli ktoś chce możemy zrobić Let's play'a(mogę nagrywać, kompa mam odpowiedniego).

oskar2909.png
Opublikowano

To żeby nie robić nowego tematu.

Ja natomiast poszukuje ekipy do wyzwań jakie co tydzień Bioware wyznacza, powoli też kończy się operacja tłumik z zabiciem 3 milionów Banshee.

Jeśli by się ekipa zebrała do soboty kiedy będzie kolejna operacje, było by miło.

Opublikowano

Fajnie, możemy zrobić temat do wspólnych gier - ja się pisze na sobote ;). Ale - dawno nie grałem, wiec wyciągne max 20 k na runde.

Opublikowano

Michaś, lat 16, do września jeszcze gimbus, później Licealista na profilu humanistycznym. A w wolnej chwili nakurwiator multi w mass effect 3 :)

Nick w grze: Zavetti

Kiedy będe dostępny: Niedziela, 11-17, te rejony, wieczory w poniedziałki, środy i piątki.

Opublikowano

Nick w grze: mari0123S, dostępny w tygodniu po 20 ;)

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Wiadomość priorytetowa.

Nadawca: Admirał Steven Hackett.

Po porażce z Operacji Tłumik, czas by przegrupować się ! Ogłaszamy operacje Shieldwall której celami będą.

Pakiet zwycięstwa każdy dostanie, jeśli całe community ME3 awansuje swe postaci z multiplayera do singla w liczbie 50 tysięcy.

Pakiet odznaczenia dostaną ci, co awansują 3 postacie z multiplayera do singleplayera.

Dodatkowe informacje.

Z związku z niepowodzeniem Operacji Tłumik, pozostałe przy życiu Banshee mogą się teraz pojawić nie tylko w oddziałach Żniwiarzy ale także w oddziałach Cerberusa lub Gethów !

Operacja rozpoczyna się o godzinie 3:00 rano czasu Polskiego.

Powodzenia agenci N7 !

I tym akcentem, chcę powiedzieć że poszukuje ekipy do gry na srebrze przeciwko Gethom lub Cerberusowi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nick:Lotek12345

Obecność:Kiedy jestem dostępny to gram więc różnie.

Komunikator:Mam skype,ale przechodzę mutację więc nie podaje

Zapraszać bo nie mam z nikim grać,a właśnie jest operacja Obserwacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...