Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo3 Starter Pack

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wiecie okazało się że do gry pudełkowej zostaną dołączone kody do gry na których gracze (kumple) będą mogli sobie pograć za free do 13 lvl i tylko w akcie I. I jak zauważyłem na allegro jużsprzedawają te kody uważacie że tak pozostanie? (nie ma możliwości nabycia triala w inny sposóB)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Jeśli ktoś jest na tyle opętany by kupować taki kod to pewno i kupią. Skoro już wyprodukowali tyle egzemplarzy to ich nie wycofają. Raczej tak pozostanie.

Opublikowano

A nie wiecie czy da sięjakośwe dwóch na lanie pograć razem na jednym kodzie ?

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

W Diablo 2 było tak, że można było grać na jednym kluczu tyle, że nie w tym samym czasie. Więc pewnie nie będzie to możliwe.

Opublikowano

Będę miał wersję pudełkową więc mogę komuś udostępnić klucz do tego demka;)

O ile się doczekam na swoją paczkę;/

Siema Eniu;)

Opublikowano

chętnie bym przyjął od kogoś taki kluczyk bo zastanawiam się nad kupnem ale nigdy nie grałem w diablo i fajnie by było zagrać przed kupnem, więc jak ktos ma niepotrzebny chętnie bym skorzystał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...