Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Działający DMG hack na priv :)

Eldorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisałem w temacie poszukuje działającego dmg hacka na priv jak szukałem na forum no cóż od każdego mnie non stop coś odciągało. A to nie działa, a to upload stary a to kosz/archiwum :P. Więc zwaracam się do was drodzy użytkownicy o pomoc w znalezieniu owego hacka.

@PS

Słyszałem że na priv 1hk niedziała więc szukam DMG hacka.

Szczególnie chodzi mi o to aby działał na XenoxMT2. Wiem że to żałosne bo to 4fun serv itp. rzeczy więc prosze o to aby nie pisać zbytnych komentarzy typu NOOB itd.

Opublikowano

O ile mi wiadomo Xenox jest najbardziej zabezpieczonym serwerem więc raczej hacków nie ma. Najwyżej bonusswitcher od padmaka. Sam na początku szukałem i nic nie znalazłem. Teraz mam 250 i nie wiem czemu tego szukałem. Zrób dobre bony i wszędzie dasz rade.

33983.png18590.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botw-bugw-tutoriali-i-programw-prywatne-i-globalne-serwery/

Tutaj masz cały spis botów, sprawdź może któryś Ci zadziała na xenoxie, aczkolwiek jest bardzo dobrze zabezpieczony.

Opublikowano

Ja szukam bo mialem 150 Woja body ale usunołem konto nie chcacy xD A mi to pod expa chodzi bo się expic już nie chce i ulepszaczy zbierać. Jak to mówią LENISTWO niezna granić xD

@up

Co do tego spisu. Szukałem ale własnie żaden mi do gustu nie podszedl, posprawdzam może akurat jakis staroć się trafi. Client xenoxa jest zrobiony na cliencie Metin2PL 2010roku. Takie info może cos się uda wyskrobać xD

@Down

Jak będzie jakiś działać to leci plusik, tylko jak to się daje? (Lubię to?)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/434661-dldmg-serwery-2010/
http://www.mpcforum.pl/topic/223113-dldmg-hack-by-neono/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

To tak 1 nawet niesprawdzałem samo przedstawienie tematu mnie odpycha a drógi nie działa, ale i tak leci plusik za chęci :P

Opublikowano

a tak apropo czyjejś wypowiedzi, teraz najbardziej zabezp. serwerem jest Royal Mt2 , nie hodzi na nim bs, żaden multihack, KamerMod (loguje sie normalnie, ale zabezpieczenia wylogowują), a do zabawy z PC hackami trzeba znać pewien istotny szkopół, gdyż w kliencie tego serwa nie ma plików PC,a w Indexie wszystko jest inaczej:)

Jedyne co na tym serwie wyciągnąłem to PC hacki, po niełatwej zabawie;) Jeśli ktoś szuka serwa bez cheaterów to polecam:D

Opublikowano

Ja tam wole xenoxa xD. A co do cheat'a to prosze o zamknięcie tematu wszystkie informacje mi potrzebne zebrałem, wiec to można do kosza nawet przenieś albo poprostu usunąć.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, sorry że pisze dopiero teraz, ale ja również poszukuję dmg hack'a na priv pvp "metin2.im".

Jeśli ktoś wie o co kaman prosze napisać ma PW ; )

• 10 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tam wole xenoxa xD. A co do cheat'a to prosze o zamknięcie tematu wszystkie informacje mi potrzebne zebrałem, wiec to można do kosza nawet przenieś albo poprostu usunąć.

nie trzeba usuwac kto inny skorzysta :P PZDR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...